LEGENDA ZVEZDE ZA REPUBLIKU BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pitanje je da li ovi igrači mogu da sprovedu Piksijeve zamisli!

Autor:

Sport

02.09.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oslabljeni smo dosta, ostali smo bez standardnih reprezentativaca i to ključnih igrača - poručuje Savić.

LEGENDA ZVEZDE ZA REPUBLIKU BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pitanje je da li ovi igrači mogu da sprovedu Piksijeve zamisli!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije kreće u nove izazove nakon velikog razočarenja na Evropskom prvenstvu u fudbalu. ''Orlovi'' igraju protiv Španija 5. septembra u Beogradu i Danske u Kopenhagenu tri dana kasnije u okviru A divizije Lige nacija. 

Selektor nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi danas je održao konferenciju za medije gde je pričao o raznim temam. Između ostalog ono što sve zanima je kako će snaći Stojković sa nekim novim snagama, pošto je ostao bez stubova kao što su Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić. Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Dušan Savić je za Republiku istakao da će biti teško bez najboljih igrača izaći na megdan najboljoj ekipi što je Španija.

Foto: Telegraf/DraganKadić

Dušan Savić

- Naravno, navijači bih najviše voleo da dođemo do pozitivnog rezultata, a to je sasvim drugo pitanje. Oslabljeni smo dosta, ostali smo bez standardnih reprezentativaca i to ključnih igrača, Mitrovića, Vlahovića, Sergeja i Tadića koji se povukao. Neće nam biti lako, ali moramo da jurimo povoljan rezultat kako bismo pokazali ono pravo lice i da se vidi kvalitet tih igrača - naveo je popularni Dule.

Savić je naveo da formacija najviše zavisi od Piksija i da li igrači mogu da sprovedu u delo to što je on zamislio.

- Formacija najviše zavisi od samog Piksija, možemo mi da pričamo šta bi najviše voleli, ali njegova je zadnja. Mora da vidi kakvim igračima raspolože, ovo je sada drugi neki tim. Bitno je da se vidi da li ti igrači mogu da sprovedu Piksijeve zamisli u delo i koliko su za to sposobni - poručio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading