MENI JE TO KASNIJE REČENO, NISAM ZNAO! Piksi o incidentu u kafani na EP!

Autor:

Sport

02.09.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost mora da zna istina - poručuje Stojković.

MENI JE TO KASNIJE REČENO, NISAM ZNAO! Piksi o incidentu u kafani na EP!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije povodom predstojećih mečeva u A diviziji Lige nacija protiv Španije i Danske. Tim povodom, Piksi je demantovao informacije o navodnoj tuči Vanje Milinković Savića u Minhenu tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

- Da budem iskreni prema javnosti, javnost mora da zna istinu. Niti ja guram probleme pod tepih, nikakve tuče nije bilo, nikakvog fizičkog kontakta nije bilo. Meni je kasnije rečeno, jer ja za to nisam znao. Ja nemam razloga to da krijem. Verujte mi da ne krijem to, ne... Desio se jedan verbalni konflikt, šta radiš tu, nisi tu, treba da budeš tamo... Napravi se onda priča, jer nemaš rezultat. Svaka sitnica može da ugrozi integritet i identitet pojedinca. Dobro se završilo, nije bilo kontakta, ali ružno je da čujete da se nešto desilo. To se dešava, na ulici vas neko izvređa i dođe do nemile scene - naveo je Stojković i nastavio:

- Igrači moraju da vode računa, da gledaju kada idu, gde idu. Ipak nosimo neku odgovornost, kao što ja moram da pazim šta ću reći, iako neko hoće da me napravi alkoholičarem, što je apsurd, ja tu vrstu izražavanja ne mogu da razumem uz svo nezadovoljstvo i frustraciju. Ja nisam pristalica alkohola, ja ga ne konzumiram, ali nemam protiv pored ljudi koje to rade. To je neka vrsta zadovoljstva, ne treba da mi se kače karakteristike sa kojima nemam veze. Nije bilo tuče ili nečega što je ružno - rekao je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading