STOJKOVIĆ ZAGRMEO NA KONFERENCIJI: između toga da budem vređan i vređam - biram ovo prvo!

Autor:

Sport

02.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilje bila druga runda, ali nismo uspeli - navodi selektor

STOJKOVIĆ ZAGRMEO NA KONFERENCIJI: između toga da budem vređan i vređam - biram ovo prvo!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, danas je dao izjavu novinarima uoči mečeva Lige nacija protiv Španije i Danske. Počevši od analize neuspeha na Evropskom prvenstvu, Piksi je istakao da je cilj bio druga runda, ali da ekipa nije uspela da ostvari taj rezultat. Naglasio je da nikada nije kritikovao igrače, već ih motivisao, te da je plasman na sam turnir predstavljao veliki uspeh za srpski fudbal. Preuzeo je odgovornost za rezultat, istakavši da je od njegovog dolaska želeo da donese energiju i promeni stvari, te da je uspeo u tome.

- Osećam obavezu da se osvrnem na EP, mi smo ozbiljni ljudi napravili smo analizu šta je sve prouzrokovalo rezultatski neupeh. Cilje bila druga runda, ali nismo uspeli. Nikada nisam kritikovao igrače, već motivisao i uvek će tako biti. Nismo bili na svom nivou za takvo takmičenje. Sam plasman je bio veliki uspeh za naš fudbal. Odgovonost preuzimam, ja sam najodgovorniji - naveo je Stojković i nastavio:

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi

- Od mog dolaska bio sam neko ko je želeo koje želeo da donese energiju i promenim stvari. I uspeo sam u tome. Radili smo u pozitivnom ambijentu. Da nam fali nešto da napravimo iskorak, fali nam. Grešaka je bilo i sa moje i sa strane igrača. One postoje da bi se ispravljale. Raditi u fudbalu znači uvideti te greške. Prihvatam konstruktivne kritike, između toga da budem vređan i vređam - biram ovo prvo - poručio je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading