PIKSI NA VELIKIM MUKAMA POSLE SILNIH OTKAZA: Ovako bi trebalo da izgleda neka nova Srbija!

Autor:

Sport

02.09.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Srbiju i Piksija slede važni izazovi.

PIKSI NA VELIKIM MUKAMA POSLE SILNIH OTKAZA: Ovako bi trebalo da izgleda neka nova Srbija!

Foto: Starsport

Nakon velikog razočarenja na Evropskom prvenstvu u fudbalu, reprezentacija Srbije započinje učešće u A diviziji Lige nacije. ''Orlovi'' dočekuju Španiju 5. septembra na ''Marakani'', dok će tri danas kasnije gostovati selekciji Danske u Kopenhagen. Ovo će biti prava prilika da se izabranici Dragana Stojkovića iskupe za krah u Nemačkoj.

Tokom Evropskog prvenstva desile su se određene nesuglasice između selektora Piksija i određenih igrača, a tu je prednjačio i doskrošanji kapiten Dušan Tadić koji se zvanično povukao iz nacionalnog tima. Osim njega, tihi bunt prema Stojkoviću iskazali su i Dušan Vlahović, Predrag Rajković, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, naravno Piksi je to demnatovao i uverio da je atmosfera u timu dobra.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Više od mesec dana Stojković je objavio spisak za utakmice u Ligi nacija, ali su ga pomenuti fudbaleri odjavili, sem Rajkovića. Ovo će biti jedna nova Srbija, baš kako je i najavljeno posle Evropskog prvenstva. Biće Piksi na mukama kako sastaviti tim za predstojeće utakmice, a ono što sve zanima je da li će konačno promeniti formaciju i početi da koristi klasične bekove koje sada ima, a to su fantastični Kosta Nedejković i Aleksa Terzić.

Nedeljković igra na savim solidnom nivou, Unaj Emeri ga je bacio u vatru protiv Arsenala i odlično se snašao. Idealna formacija u ovom trenutku bi bila 4-2-3-1. Time bi Piksi sve uverio da je spreman za promene i da nije egoističan, a i u redovima Srbije bi uneo svežinu i sasvim nešto novo.

Foto: Profimedia

Kosta Nedeljković

Ovo bi trebalo da bude potencijalni sastav protiv Španije i Danske.

4-2-3-1: Rajković - Terzić, Pavlović, Milenković, Nedeljković - Lukić, Ilić - Živković, Mitrović. Samardžić - Jović.

Tako bi najbolje izgledala neka nova Srbija, a Stojković bi trebalo konačno da krene da praktikuje neki novi sistem, kako bi konačno dolazili rezultati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading