OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo kakav plasman fudbalski analitičari predviđaju Srbiji u Ligi nacija!

Autor:

Sport

02.09.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo kakav plasman fudbalski analitičari predviđaju Srbiji u Ligi nacija!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije će započeti takmičenje u novoj sezoni Lige nacija na stadionu "Marakana" u Beogradu, gde će se susresti sa prvakom Evrope, selekcijom Španije. Ovo će biti izuzetno težak meč za "orlove", ali prilika da pokažu svoje kvalitete protiv jednog od najjačih timova u Evropi. .

Nakon duela sa Španijom, fudbaleri Srbije će već tri dana kasnije putovati u Kopenhagen gde ih očekuje susret sa reprezentacijom Danske. Ovo je definitivno izazovni raspored za ekipu, ali prilika da pokažu svoju izdržljivost i kvalitet. Danas je selektor Dragan Stojković Piksi održao konferenciju uoči ovih mečeva.

Srbija se nalazi u veoma zahtevnoj grupi Lige nacija, sa selekcijama Španije, Danske i Švajcarske. Ovo takmičenje će biti prava provera za "orlove", s obzirom na kvalitet protivnika sa kojima se nalaze u grupi.

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativci Srbije

Prema prognozama analitičara sa portala "We Global Football", Španija je apsolutni favorit grupe sa visokih 84.4% šanse za prolaz u četvrtfinale. Srbija se nalazi na drugom mestu sa 50% šansi za prolaz, dok su Švajcarska i Danska nešto iza sa 33.6% i 32% šansi za prolaz, redom. Ove prognoze pokazuju izuzetno izjednačen nivo takmičenja u grupi, ali i veru analitičara u potencijal "orlova".

Iako analitičari veruju u kvalitete reprezentacije Srbije, činjenica je da će igrači morati da pokažu svoje sposobnosti na terenu. Raspored mečeva i zahtevnost protivnika će biti pravi test za Piksijevu ekipu. Srbija će imati priliku da pokaže svoju snagu i da se izbori za prolaz u četvrtfinale Lige nacija. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju start ovog takmičenja i nadaju se uspehu "orlova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading