ŠOKANTNE SCENE NA UTAKMICI! Huligani napali protivničke navijače na terenu! (FOTO)

Autor:

Sport

01.09.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao je opšti metež.

ŠOKANTNE SCENE NA UTAKMICI! Huligani napali protivničke navijače na terenu! (FOTO)

Foto: printscreen

huligani

Nema mira u izraelskom fudbalu. Bez dileme jedna od najvećih sportskih manifestacija u tamošnjem prvenstvu, pretvorila se u haos kada su navijači Hapoel Ber Ševe i Bnei Sahnina započeli žestok obračun na terenu.

Naoružani štanglama, kuvanim motkama i drugim predmetima, huligani su izazvali scenu nasilja koja je šokirala prisutne.

Preko fotografija i snimaka, može se videti kako su huligani Hapoela krenuli u juriš na pristalice Sakhnina, rezultirajući krvavim tučama i ostavljanjem povređenih navijača na travi. Fudbaleri su bili primorani da napuste teren dok su se obračuni nastavljali, ostavljajući publiku u šoku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Správce3 (@hooligans_cz)

 

Iako nema zvaničnih potvrda, nezvanično se spekuliše da su navijači Bnei Sakhnina uvredili himnu Izraela, izazivajući bes pristalica Hapoela. Ovo je dodatno zaoštrilo tenzije između dva tabora i dovelo do nasilnog sukoba na stadionu.

Ovakav incident izazvao je osudu javnosti i postavio pitanje bezbednosti na sportskim događajima. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog eskalacije nasilja među navijačima i istakli potrebu za oštrijim merama kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Nasilje na sportskim događajima predstavlja ozbiljan problem koji zahteva hitno rešavanje. Haos poput ovog podseća nas na potrebu za promocijom fer pleja i bezbednog okruženja na sportskim manifestacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading