SRBI HARAJU GRČKOM! Pogodili Živković, Gaćinović i igrač koji se OPROSTIO od "orlova"! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan učinak naših internacionalaca.

SRBI HARAJU GRČKOM! Pogodili Živković, Gaćinović i igrač koji se OPROSTIO od "orlova"! (VIDEO)

Foto: PAOK FC/X

Večeras je u Grčkoj odigrano nekoliko zanimljivih utakmica u tamošnjem prvenstvu, a naši fudbaleri su definitivno bili glavne zvezde večeri.

Srpski reprezentativac Andrija Živković, koji nastupa za PAOK, postigao je gol za svoj tim u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena protiv ekipe Atromitosa, donoseći veliku radost svojoj ekipi.

Takođe, bilo je vrlo blizu da postigne i drugi gol, ali je nažalost taj gol poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Ipak, njegov doprinos je bio od presudnog značaja za konačan ishod utakmice, koju su solunski "ratnici" uspeli da dobiju rezultatom 2:1. Ova pobeda je ostavila PAOK i Olimpijakos kao jedine neporažene ekipe posle tri odigrana kola, što je svakako impresivan rezultat.

Filip Đuričić je takođe bio u centru pažnje večeras, postigavši gol za Panatinaikos na gostovanju protiv Atens Kalitee. Njegov pogodak došao je u 32. minutu utakmice, kada je uspeo da se pruži glavom i skrene loptu u mrežu, izjednačivši rezultat. Ova odlučujuća uloga fudbalera koji se oprostio od igranja za reprezentaciju Srbije, doprinela je tome da Panatinaikos ostvari povoljan rezultat na ovoj utakmici.

Strelac je bio i Mijat Gaćinović! AEK je rutinski slavio na gostovanju Levadijakosu – 3:0, Atinjani su se na ovaj način pozicionirali na taneli odmah iza Olimpijakosa i PAOK, koji posle tri runde imaju maksimalan skor.

AEK je poveo preko Koite u 45. minutu na dodavanje Vide, prednost je duplirao Eliason u 53. U 66. minutu trener gostiju na teren je poslao Mijata Gaćinovića, koji je 16 minuta kasnije postavio konačan rezultat.

Nedelja je definitivno bila u znaku srpskih fudbalera u grčkom prvenstvu, a njihov doprinos svojim ekipama još jednom je potvrdio kvalitet i talenat koji poseduju. S nestrpljenjem očekujemo nastavak šampionata i nove sjajne trenutke koje nam srpski fudbaleri donose na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading