LALAT I LUČANCI POKORILI TSC ARENU! Trener Mladosti napravio ŠOU u TV prenosu!

Autor:

Sport

01.09.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topolčani u očajnoj seriji.

LALAT I LUČANCI POKORILI TSC ARENU! Trener Mladosti napravio ŠOU u TV prenosu!

Foto: Starsport

Fudbaleri lučanske Mladosti ostvarili su važnu pobedu u gostima protiv TSC rezultatom 2:1 (1:1). Utakmica sedmog kola Superlige Srbije donela je uzbuđenje i neizvesnost sve do poslednjeg minuta.

Aleksandar Pejović doneo je prednost Lučancima iz penala u 29. minutu, dok je Jovan Ćirić udvostručio vođstvo svog tima samo 12 minuta kasnije. Gol za TSC postigao je Ifet Đakovac takođe iz penala već u sedmom minutu utakmice. Posebno zanimljiv momenat dogodio se u 55. minutu kada je Mladost ostala sa igračem manje nakon što je Dušan Cvetinović dobio direktan crveni karton.

Nakon ovog trijumfa, Mladost zauzima treće mesto na tabeli sa 13 bodova, dok je TSC na 11. poziciji sa sedam osvojenih bodova. Ovo je bila važna pobeda za Mladost koja nastavlja da se bori za visok plasman u Superligi.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC doživeli su novi poraz

U narednom kolu, Mladost će imati priliku da pokaže svoju snagu na domaćem terenu kada ugosti Radnički 1923. Sa druge strane, TSC će putovati u goste Tekstilcu, gde će pokušati da osvoji nova tri boda i popravi svoj plasman na tabeli.

Trener Lučanaca Nenad Lalatović dao je zanimljivu izjavu posle meča u TV prenosu: 

Nakon što je novinarka TV Arene sport postavila pitanje o utakmici, on joj je uzvratio:

- Da li tebi ovo nešto govori? Pitaj me slobodno. Pitaj me, šta! - rekao je Lalatović.

- Šta vam to govori? - pitala ga je reporterka.

- Nešto mi govori da ću opet biti najbolji u Srbiji - nasmejao se Lalatović i nastavio:

- Malo se šalim, mnogo sam srećan naravno, puno sam srećan. Ovo mi je prva pobeda protiv TSC-a, izgarali smo, vratili se posle vođstva, imali crveni, dva penala su dosuđena, postigli smo dva pobedonosna gola i nemam šta da kažem osim da čestitam i svojim igračima i treneru TSC Joci Damnjanoviću, vidi se da je živnula ekipa od kada je došao - dodao je trener Mladosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading