OGLASIO SE MRKELA POSLE ŽREBA LŠ: "Naš cilj je da budemo konkurentni"!

Autor:

Sport

31.08.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrkela je detaljno analizirao raspored mečeva u Ligi šampiona.

OGLASIO SE MRKELA POSLE ŽREBA LŠ: "Naš cilj je da budemo konkurentni"!

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, izneo je svoje utiske povodom nedavnog žreba za Ligu šampiona i rasporeda utakmica. On ističe da je zadovoljan što će se crveno-beli odmeriti sa najboljim evropskim timovima, te da će imati priliku da pokažu svoje kvalitete.

- Želeli smo da se odmeravamo sa najboljima i sada ćemo imati nikad bolju priliku za to. Žrebom je odlučeno da ćemo se sastati sa velikanima fudbalske igre. Igraćemo protiv evropskih prvaka i klubova koji su već godinama u usponu. Naš cilj je da budemo konkurentni, što ćemo verujem i učiniti. Siguran sam da nijednoj ekipi neće biti lako na Marakani da se izbori za bodove, Bode je pravi primer koliku moć poseduje naš stadion kada su tribine ispunjene - istakao je Mitar Mrkela.

Republika

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

 

Mrkela je detaljno analizirao raspored mečeva u Ligi šampiona, ističući da nakon dužeg vremena imaju priliku da se susretnu sa španskim timom, Barselonom, na dan kada su prošle godine porazili Liverpul.

- Prvi meč nas očekuje protiv Benfike, koja je izuzetno kvalitetna ekipa, želimo da se već na prvoj utakmici predstavimo Evropi na pravi način. Mislim da će to biti izuzetno zanimljiv i neizvestan meč. Igrači i stručni štab imaju dovoljno vremena da se pripreme za tu utakmicu i verujem da ćemo do tada dodatno podići nivo igre. Interesantno je i da nas nakon tog meča očekuju dva vezana gostovanja Interu i Monaku, a zatim i dve utakmice na našem stadionu protiv Barselone i Štutgarta. Dugo nismo igrali sa španskim timom, a sudbina je odredila da Barselonu ugostimo na dan kada smo porazili Liverpul, nadam se da će se istorija ponoviti. Do kraja godine ćemo se sastati i sa Milanom, a zatim odigrati i dve evropske utakmice protiv ekipe PSV i Jang Bojsa u januaru, što je značajna promena u odnosu na prethodne godine. Verujem u naš tim i ono što radimo, kao i da nećemo razočarati navijače koji će ove godine imati priliku da uživaju u fantastičnim utakmicama - zaključio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading