ZVEZDA IMA ČEMU DA SE NADA! Monako je RANJIV! Iz Lansa su to POKAZALI!

Autor:

Sport

01.09.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kneževi" osvojili samo bod kod kuće.

ZVEZDA IMA ČEMU DA SE NADA! Monako je RANJIV! Iz Lansa su to POKAZALI!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Monaka su odigrali nerešeno sa ekipom Lansa u okviru 3. kola francuskog šampionata, a utakmica je završena rezultatom 1:1.

"Kneževi" su uspeli da povedu golom Zakarije u 86. minutu, ali je gostujuća ekipa izjednačila i uspela da izbori bod pogotkom Frankovskog iz penala u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Uvodni deo susreta protekao je u znaku Lensa, koji je imao dve dobre prilike za vođstvo, ali na sreću Monaka, mreže se nisu tresle.

U nastavku meča, obe ekipe su igrale ofanzivnije, a domaći tim je imao priliku za vođstvo preko Baloguna u 61. minutu, ali je golman gostiju fantastično reagovao.

Foto: www.profimedia.rs

 

Lans je bio blizu vođstva u 79. minutu nakon kornera, kada je Laskari poslao loptu u mrežu, ali je taj gol poništen nakon intervencije iz VAR sobe zbog prethodnog faula.

Kada se očekivalo da će meč završiti bez golova, usledila je drama. Zakarija je postigao gol posle kornera u 86. minutu, činilo se da će bodovi ostati kod kuće, ali je u drugom minutu nadoknade dosuđen penal za Lans, koji je realizovao Frankovski postavivši konačan rezultat.

Treba podsetiti da Monako gostuje Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona 22. oktobra, pa su fudbaleri Lansa na neki način pokazali srpskom prvaku da "kneževi" nisu neranjivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading