GOTOVO! Zvezda prodala Hvanga bivšem prvaku Evrope! Crveno-beli masno zaradili!

Autor:

Sport

01.09.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ljutice Bogdana novi odlazak.

GOTOVO! Zvezda prodala Hvanga bivšem prvaku Evrope! Crveno-beli masno zaradili!

Foto: Starsport

Nakon godinu dana provedenih u Crvenoj zvezdi, In Bom Hvang je odlučio da napusti klub. Iako su pregovori vođeni, nažalost nisu urodili plodom, te se sjajni reprezentativac Južne Koreje uputio ka novim izazovima. Odbio je odličnu ponudu crveno-belih, što će definitivno ostaviti prazninu u timu, budući da je bio jedan od glavnih motora igre pod vođstvom trenera Vladana Milojevića.

Foto: Starsport

In Bom Hvang

Iako se očekivalo da će Hvang preći u redove Ajaksa, iznenađujuće se u priču oko njegovog angažovanja uključio Fejenord, još jedan velikan holandskog fudbala. Prema saznanjima MaxBet Sporta, Fejenord je pružio finansijski bolju ponudu od Crvene zvezde, te je posao uspešno sklopljen. Ajaks je bio spreman da plati 8.000.000 evra obeštećenja, dok je Fejenord ponudio čak 10.000.000 evra, uz mogućnost igranja u Ligi šampiona, što je bio dodatni motiv za Hvangovu odluku.

Ostaje da vidimo da li će Crvena zvezda uspeti da pronađe adekvatnu zamenu za sjajnog In Bom Hvanga do kraja prelaznog roka. Njegov odlazak definitivno postavlja pitanje kako će se ekipa prilagoditi novonastaloj situaciji i ko će preuzeti ulogu koju je Hvang imao u timu. S obzirom na njegov značaj u igri, ovo će biti izazov koji će zahtevati brzu i promišljenu reakciju menadžmenta kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading