KAKAV MALER! Fudbaleru Zvezde PROPAO transfer! Klubovi se DOGOVORILI, ali...

Autor:

Sport

31.08.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo završeno.

KAKAV MALER! Fudbaleru Zvezde PROPAO transfer! Klubovi se DOGOVORILI, ali...

Foto: Starsport

Talentovani štoper Crvene zvezde Stefan Leković neće ovog leta pojačati Real Saragosu, člana Segunde, jer je isteklo vreme!

Naime, klubovi su pokušavali da završe posao do petka, 30. avgusta u ponoć, kada je isticao prelazni rok u Španiji, a iako je dogovor postignut i sve bilo potpisano, Leković neće pojačati drugoligaša sa "La Romarede".

Španski mediji prenose da je mladi defanzivac, visok 192 centimetra, potpisao ugovor, ali da je u rukovodstvo lige dokumentacija stigla prekasno da bi transfer postao zvaničan. Leković igra na poziciji štopera, na kojem je konkurencija u avgustu pojačana dolaskom Slovenca Vanje Drkušića, uz heroje plasmana u Ligu šampiona, Nasera Đigu i kapitena tima Uroša Spajića.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Leković

U takvoj situaciji i dalje je realno da će Leković potražiti minute van stadiona "Rajko Mitić", a možda i u Španiji, gde je igrao prošle sezone za "B" tim Viljareala i na 29 utakmica dao tri gola. Bila je to pozajmica, jer je Leković pod ugovorom sa crveno-belima do 2027. godine.

Stefan Leković je ove sezone pod vođstvom Vladana Milojevića odigrao dva meča, protiv Tekstilca iz Odžaka i Novog Pazara, a u dvomeču protiv norveškog Bode Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona odgledao je svih 180 minuta sa klupe za rezervne igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading