BIVŠI VATERPOLISTA HTEO DA UDAVI DEČAKA! Zasmetala mu dečija igra, pa usledio NEZAPAMĆENI UŽAS

Autor:

Svet

29.08.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je šokirani dečak izronio, zapretio mu je ozbiljnim povredama i bolnicom

BIVŠI VATERPOLISTA HTEO DA UDAVI DEČAKA! Zasmetala mu dečija igra, pa usledio NEZAPAMĆENI UŽAS

Foto: Shutterstock

Nekadašnjem vaterpolisti (71) koji se po povratku iz Australije nastanio u Soline, predgrađu Korčule u Hrvatskoj, zasmetala je dečija igra skakanja u more, pa je jednog od njih uhvatio za nogu i povukao ga na dno.

Nakon što je šokirani dečak izronio, zapretio mu je ozbiljnim povredama i bolnicom, piše lokalni portal "Dubrovački vjesnik".

Sve se dogodilo na proslavi dečjeg rođendana na plaži, a majka dečaka koji je slavio 12. rođendan ispričala je da ih je bilo ukupno 11 i da su, nakon što su pojeli tortu, nastavili da se zabavljaju skačući s velikog mosta, što se nije svidelo 71-godišnjaku.

Republika

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC

Majka dečaka je odmah pozvala policiju

Kako portal saznaje od stanovnika tog dela grada, 71-godišnjak se na Soline vratio nakon što je živeo u Australiji, kuću iznajmljuje, a deci se često hvalio da je on pripadnik zlatne generacije vaterpolista KPK. Njegovo se ime nalazi među igračima KPK koji su se 1973. godine plasirali u Prvu saveznu vaterpolsku ligu Jugoslavije.

On, piše Dubrovački, kao i mnogi vlasnici kuća uz more, smatra da je bespravno izgrađen most njegovo vlasništvo, iako je Zakon o pomorskom dobru po tom pitanju nedvosmislen. Roditelji kažu da je već nekoliko puta pretio i terao decu i odrasle sa "svoga mosta".

- Bila sam udaljena od mosta, ali sam primetila da je prišao deci i počeo da viče. Ođednom ga vidim kako skače u more, roni za decom, deca su plivala pokušavajući da pobegnu. Međutim, uhvatio je jednog dečaka i povukao ga skroz na dno. Potrčala sam prema mostu, dečak je izronio, a čovek mu je rekao: Ako još jednom dođeš na most polomiću ti noge! Ti ćeš završiti u bolnici, a ja na policiji - ispričala je majka dečaka koji je slavio rođendan.

Majka je odmah pozvala policiju koja je uskoro stigla, a 71-godišnjak se sakrio u kuću, kažu roditelji. Događaj su potvrdili iz PU dubrovačko-neretvanske, preneo je hrvatski portal Index.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading