I ZAHVALJUJUĆI PARTIZANU SE U SRBIJI IGRA LIGA ŠAMPIONA! Stanojević ŽALI zbog neuspeha crno-belih , ali je ubeđen - "Doneli smo BODOVE srpskom FUDBALU!"

Autor:

Sport

31.08.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta su učestvovali.

I ZAHVALJUJUĆI PARTIZANU SE U SRBIJI IGRA LIGA ŠAMPIONA! Stanojević ŽALI zbog neuspeha crno-belih , ali je ubeđen - "Doneli smo BODOVE srpskom FUDBALU!"

Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević, održao je konferenciju za medije pred sutrašnji susret sa ekipom Vojvodine u okviru 7. kola Superlige. Nakon bolnog ispadanja iz evropskih takmičenja, crno-beli žele da se vrate na pobednički kolosek i poprave raspoloženje pred reprezentativnu pauzu.

Stanojević je otvoreno govorio o teškoj situaciji u klubu, ističući da Partizan nikada nije bio u težem položaju, ali i da ekipa mora pokazati karakter u predstojećem meču. Duel sa Vojvodinom, koja je takođe neuspešno prošla evropske kvalifikacije, biće izazovan, ali Stanojević veruje da je tim dobro pripremljen.

- Suludo je pričati o motivu, ali jeste teško igrati posle evropske utakmice bez obzira da li je u pitanju bila pobeda ili poraz. Vojvodina se odlično pojačala, mada i oni imaju određene probleme. Međutim, mi smo Partizan i ako nismo spremni na sve ove situacije, onda nam fali karaktera. To treba sutra da se pokaže, kao i koliko smo sposobni da se izborimo. Dobar ispit za nas, da vidimo pred pauzu gde smo i ko je spreman da se upusti u borbu. Raspoloženje je nebitno, bitno je da je igrač profesionalan, motivisan. Igrači su to bili,a da li su tužni ili ne, nije nam bitno. Ne intereasuje me ništa osim da oni treniraju maksimalno posvećeno - ističe Stanojević na početku svog izlaganja.

Foto: Starsport

Trener FK Partizana - Aleksandar Stanojević

Trener FK Partizana, Aleksandar Stanojević, istakao je da klub funkcioniše pod velikim pritiskom zbog nedostatka finansijske podrške iz Evrope, iako su upravo oni svojim uspehom doprineli da Srbija dobije pravo na učešće u Ligi šampiona. Iako bi želeo da napravi značajne promene u timu, Stanojević naglašava da ne može jednostavno da otpiše nekoliko igrača jer je važno da ih koristi kako bi obezbedio transfer i prihod za klub. 

- To je nažalost tako, drugi klubovi nemaju tih problema. Teško je funkcionisati pod tim pritiskom. Donosili smo bodove srpskom fudbalu u Evropi da bi sada mogla da se igra Liga šampiona. Klub smo koji je dosta učestvovao u prošlosti u tome i znamo šta to znači. Žao mi je što to nismo uspeli sada. Meni je najlakše da precrtam sedam igrača, što bi možda i uradio, ali ne mogu to da uradim u toku prelaznog roka, moram da koristim određene igrače, da bi oni napravili transfer, i tako obezbedio egzistenciju sopstvenom klubu. Da ne bi radio protiv svog kluba, moram da stavim u postavu nekog koga ne bi u normalnoj situaciji. Ova ekipa ima previše stranaca, sigurno ću napraviti rezove, ali svaki igrač ima ugovor, slušali ste izjave pojedinih igrača koji kažu kako im je lepo u Beogradu i da ne žele da idu i uprkos tome što ne igraju. Previše je stranca koji ne osećaju neke stvari, pokušaćemo da napravimo ekipu koju želim. Treba mi vremena za to, imamo pauzu, unutar kluba ćemo se pregrupisati i fino ispričati o svemu. Kada se sutrašnja utakmica završi, okrećemo novi list - dodao je trener FK Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading