ZVEZDAŠE ĆE OVO POSEBNO ZANIMATI! Poznato da li će doći do PREKLAPANJA termina u Ligi šampiona i Evroligi!

Autor:

Sport

31.08.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska i košarkaška porodica crveno-belih ima predstavnike u eliti ove sezone.

ZVEZDAŠE ĆE OVO POSEBNO ZANIMATI! Poznato da li će doći do PREKLAPANJA termina u Ligi šampiona i Evroligi!

Foto: Starsport

Velika vest za navijače Crvene zvezde stigla je iz UEFA - nema preklapanja utakmica u fudbalskoj Ligi šampiona i košarkaškoj Evroligi!

Ovo je bio glavni problem koji je zabrinjavao mnoge navijače, ali sada mogu da odahnu jer će moći da prate obe utakmice svog omiljenog kluba. Prva mogućnost poklapanja utakmica mogla je da se dogodi u novembru, ali UEFA je doneo odluku da se utakmica sa Barselonom odigra dan pre nego što je zakazan duel sa Albom u Evroligi.

Poslednja nedelja novembra rezervisana je za zvezdaške duele sa Nemcima u Beogradu. Prvo će 27. fudbaleri dočekati Štutgart, a dva dana kasnije košarkaši Bajern.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Košarkaški raspored takođe donosi uzbuđenje, sa gostovanjem u Parizu za početak takmičenja u Evroligi. Posebno interesantno je to što će košarkaši biti gosti Olimpije i Virtusa u Italiji, što će sigurno privući pažnju navijača koji planiraju turu od Milana do Bolonje i nazad.

Nema preklapanja ni u januaru, a od septembra do februara zvezdaši će imati bogat program praćenja utakmica voljenog kluba. Ono što je najbitnije, sve će moći da se uklopi, što je sjajna vest za sve navijače Crvene zvezde. Ovo je definitivno veliko olakšanje za sve one koji prate i fudbalsku i košarkašku sezonu svog omiljenog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Zvezde - Branko Lazić, Nikola Kalinić i Ognjen Dobrić

Izabranici Vladana Milojevića igraće u eliti protiv Benfike, Barselone, PSV Ajndhovena i Štutgarta na Marakani, dok će gostovati Interu, Milanu, Jang Bojsu. Na otvaranju takmičenja u Ligi šampiona dočekuju portugalskog velikana 19. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading