UEFA ODREDILA TERMINE! Poznato odakle Zvezda kreće u Ligi šampiona! Evo ko joj je prvi, a ko poslednji rival!

Autor:

Sport

31.08.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele čekaju pakleni protivnici.

UEFA ODREDILA TERMINE! Poznato odakle Zvezda kreće u Ligi šampiona! Evo ko joj je prvi, a ko poslednji rival!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je pre dva dana saznala protivnike, sa kojima će igrati u novom formatu Lige šampiona, a danas su određeni parovi i termini najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Izabranici Vladana Milojevića su za rivale dobili - na gostovanjima: Milan i Inter, Jang Bojs i Monako, dok će kod kuće igrati protiv slavne Barselone, Benfike, PSV Ajndhovena i bundesligaša Štutgarta.

Elitno takmičenje počinje 17. septembra, a prvak Srbije svoj put u Ligi šampiona, koju će igrati četvrti put u poslednjih pet sezona, počinje od 19. septembra protiv Benfike kod kuće.

Srpski prvak zatim igra protiv Intera u Milanu 1. oktobra, pa 22. sa Monakom u gostima. Barselona stiže na stadion "Rajko Mitić" 6. novembra, potom i Štutgart 27. novembra.

Foto: Starsport

Trener Zvezde Vladan Milojević

Crveno-beli će u gostima igrati protiv Milana 11. decembra, PSV Ajndhoven dolazi 21. januara, a poslednje kolo je na programu sa Jang Bojsom u Bernu 29. januara.

Liga šampiona se od ove sezone održava u potpuno novom formatu, a ekipe do 24. mesta obezbediće plasman u razigravanje za ulazak među 16 najboljih. 

Treba reći da će osam prvoplasiranih igrati direktno u osminu finala, dok ostali moraju zaobilaznim putem da stignu do te runde.

Zvezda je pobedom u dvomeču nad Bode Glimtom sa ukupnih 3:2 (prvi meč 1:2, revanš na Marakani 2:0) obezbedila četvrto učešće u eliti, u poslednjih pet sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading