ZVEZDA OSVETLALA OBRAZ NAŠEM FUDBALU! Srbija NADVISILA Ukrajinu na listi koeficijenata!

Autor:

Sport

30.08.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh crveno-belih.

ZVEZDA OSVETLALA OBRAZ NAŠEM FUDBALU! Srbija NADVISILA Ukrajinu na listi koeficijenata!

Foto: Starsport

Pobeda Crvene zvezde nad Malmeom donela je Srbiji 1.400 bodova, vrativši je u Top 10 liga u Evropi sa 23.675 bodova.

Srbija je tako prestigla Ukrajinu koja ima 22.800 bodova i zauzela 20. mesto. Ovaj uspeh otvara nove perspektive za srpske klubove u evropskim takmičenjima.

Plasmanom u Ligu šampiona, Crvena zvezda će imati priliku da dodatno poboljša svoj koeficijent. Ovo je velika prilika za srpski fudbal da pokaže svoju snagu i da se nametne na evropskoj sceni. Takođe, TSC će imati priliku da pokaže svoj kvalitet igrajući protiv Makabija na domaćem terenu za Ligu Evrope.

Foto: Starsport

 

Izabranici Vladana Milojevića će u novom formatu najelintijeg evropskog klupskog takmičenja igrati protiv Barselone, Intera, Milana, Jang Bojsa, Štutgarta, Benfike, PSV Ajndhovena i Monaka.

Na stadionu "Rajko Mitić" crveno-beli će ugostiti Katalonce, Portugalce, Holanđane i "švabe", dok će gostovati milanskim rivalima, Švajcarcima u Bernu i "kneževima" iz Monaka.

Prolaz u narednu fazu obezbediće klubovi koji budu plasirani do 24. mesta na ukupnoj tabeli Lige šampiona, a u subotu će biti određeni termini utakmica, kao i svi parovi za takmičenje koje startuje 17. septembra.

Treba reći da je srpskom šampionu na velikom uspehu čestitao i selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi, koji je danas saopštio spisak igrača za mečeve u A Ligi nacija protiv Španije i Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading