PIKSI NIJE POŽELJAN NA SEVERU! Selektor došao da podrži crveno-bele, a DELIJE ga poslale KUĆI!

Autor:

Sport

30.08.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna situacija.

PIKSI NIJE POŽELJAN NA SEVERU! Selektor došao da podrži crveno-bele, a DELIJE ga poslale KUĆI!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prisustvovao je uživo meču revanša plej-ofa Lige šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta na stadionu "Rajko Mitić". Ovom prilikom, Piksi je bio oduševljen igrom golmana Zvezde, Marka Ilića, koji je uspeo da sačuva mrežu i pomogne ekipi da se plasira u elitno takmičenje. Zbog ovog impresivnog nastupa, Ilić se našao na konačnom spisku reprezentacije za Ligu nacija, što je očigledno obradovalo selektora.

Dragan Stojković Piksi je kao nekadašnji igrač Crvene zvezde ostavio neizbrisiv trag u klubu. Nakon uspešne igračke karijere, vratio se kao predsednik kluba i doprineo osvajanju dve duple krune. Međutim, njegov povratak nije prošao bez kontroverzi, jer je ušao u sukob sa najvatrenijim navijačima Delijama. Ovo je kulminiralo neprijatnom situacijom kada su ga neki od viđenijih Delija isterali sa Marakane, zbog čega je dobio i uvredljiv transparent prilikom svog sledećeg dolaska na stadion.

Nakon završetka kvalifikacija za klupska UEFA takmičenja, Fudbalski savez Srbije je objavio da je selektor Dragan Stojković Piksi čestitao Crvenoj zvezdi, TSC-u i Borcu iz Banjaluke na njihovim uspesima. Piksi je istakao izuzetne rezultate i plasmane klubova u evropska takmičenja, poželeo im mnogo uspeha u predstojećim izazovima i time pokazao podršku srpskom fudbalu.

Uprkos kontroverzama iz prošlosti, Piksijeva poseta Marakani i čestitke klubovima pokazuju njegovu posvećenost i podršku razvoju fudbala u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading