CRNO-BELIMA SE SVE MANJE VERUJE: Evo šta kažu kvote za utakmicu Partizan - Vojvodina!

Autor:

Sport

31.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan se suočava s nizom izazova i neuspeha u poslednje vreme.

CRNO-BELIMA SE SVE MANJE VERUJE: Evo šta kažu kvote za utakmicu Partizan - Vojvodina!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan se posle neuspešnog nastupa u evropskim takmičenjima okreće Superligi Srbije gde ih očekuje izuzetno zahtevna utakmica protiv ekipe FK Vojvodine. Sećanje na majski duel između ova dva tima, kada je Vojvodina trijumfovala u Humskoj sa 2:3, dodatno podiže tenziju pred ovaj susret.

Fudbalski klub Partizan se suočava s nizom izazova i neuspeha u poslednje vreme, dok je i Vojvodina prošla kroz turbulentan period, smenivši trenera i ispadajući iz evropskih takmičenja. Ipak, Novosađani su pokazali solidnu igru u dvomeču protiv Maribora, te se očekuje da će pružiti čvrst otpor u nedeljnom susretu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Partizan protiv Genta

 


Kladionice su takođe prepoznale izazovnost ovog meča, sa kvotama koje se menjaju u korist fudbalskog kluba Vojvodina. Početna kvota na pobedu Vojvodine bila je 6,00, a na nerešen rezultat 4,00, dok se kvota na pobedu fudbalskog kluba Partizan naglo povećala i sada iznosi 1,75. Ovo ukazuje na to da su kladionice sve manje sigurne u pobedu crno-belih, otvarajući mogućnost da Novosađani iznenade u Beogradu.

Suočeni sa izazovima i pritiscima, fudbaleri Partizana i Vojvodine pripremaju se za neizvestan susret u Humskoj. Očekuje se da će ova utakmica doneti veliku dozu uzbuđenja i neizvesnosti, dok će navijači i ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading