ZAJEDNICA SUPERLIGE USLIŠILA MOLBU PARTIZANA! Ovo će OBRADOVATI crno-bele!

Autor:

Sport

21.08.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće dovoljno vremena da se pripreme za revanš u Belgiji.

ZAJEDNICA SUPERLIGE USLIŠILA MOLBU PARTIZANA! Ovo će OBRADOVATI crno-bele!

Foto: Starsport

Zajednica Superlige Srbije i zvanično je odložila utakmicu šestog kola nacionalnog šampionata, između fudbalera Spartaka iz Subotice i Partizana.

Ova vest potvrđena je na sajtu Zajednice, a izabranici Aleksandra Stanojevića će imati dovoljno vremena da se pripreme za revanš sa Gentom, koji se igra 28. avgusta od 18 časova.

"Plavi golubovi" su trebali da dočekaju Partizan u Senti, u nedelju 25. avgusta od 19,30 časova, u utakmici šestog kola, ali je meč odložen na zahtev srpskog vicešampiona.

Partizan je zbog evropskih obaveza odložio i utakmicu pete runde Superlige Srbije, pošto su pre dva dana trebalo da ugoste niški Radnički.

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

"Parni valjak" pred svojim navijačima u četvrtak, od 20.15 časova, dočekuje Gent u prvom susretu plej-ofa Lige Konferencija, a revanš duel na programu je u sredu 28. avgusta u Belgiji.

Podsetimo, pre utakmice između Subotičana i crno-belih odložena je utakmica i šestog kola Superlige Crvena zvezda – TSC, jer čete Vladana Miliojevića i Deana Klafurića imaju takođe evropske obaveze ove i sledeće nedelje.

Na superligaškoj tabeli, Zvezda vodi sa 13 bodova, uz učinak od četiri pobede i jednog remija, dok Partizan ima 10 poena i bilans tri trijumfa i jedan remi, ali i utakmicu manje od crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading