DOBILI SMO PROTIVNIKE PO MERI, JANG BOJS NAM JE VELIKI DUŽNIK! Terza zadovoljan žrebom!

Autor:

Sport

29.08.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Zvezdom težak zadatak.

DOBILI SMO PROTIVNIKE PO MERI, JANG BOJS NAM JE VELIKI DUŽNIK! Terza zadovoljan žrebom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde imaju ispred sebe izazovnu sezonu u Ligi šampiona, sa teškim protivnicima poput Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang Bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka.

Crveno-beli će se suočiti sa izazovom dočekujući Barselonu, Benfiku, PSV Ajndhoven i Štutgart na svom terenu, dok će morati da se izbore sa gostovanjima Interu, Milanu, Jang Bojsu i Monaku. Ovo će biti prilika da se pokažu pred svojom publikom i da se izbore za pozitivne rezultate na strani.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, nije krio zadovoljstvo nakon žreba. 

- Ovo smo želeli, ovo smo hteli. Zadovoljni smo žrebom. Ovo više nije grupa, već liga. Dobili smo protivnike po meri. Dovodimo velikane na Marakanu. Jang Bojs nam je dužnik... Zvezda raste kao klub, rastemo iz godine u godinu. Sinoć smo pokazali takmičarksi fudbal. Nećemo se pomeriti nikome - poručio je Terza.

Terzić je takođe naglasio da ne planiraju velike promene u timu, ističući da su napravili dobar roster i da se nadaju da neće biti odlazaka tokom prelaznog roka. 

- Nikoga nećemo dovoditi, napravili smo dobar roster, nadam se da niko neće ni otići do ponoći dok traje prelazni rok - naveo je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading