TERZA I MRKELA ZANEMELI! Ovakvom ŽREBU se nisu nadali, biće PAKLENO - Ovo je bila prva REAKCIJA Zvezdana! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defintivno neće biti lako.

TERZA I MRKELA ZANEMELI! Ovakvom ŽREBU se nisu nadali, biće PAKLENO - Ovo je bila prva REAKCIJA Zvezdana! (FOTO)

Foto: Printscreen/UEFA.com

Zvezdan Terzić

Fudbaleri Crvene zvezde su saznali svoje protivnike u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona. Ovaj put, takmičenje se odvija po novom sistemu, koji donosi neke značajne promene u načinu takmičenja. Zvezda će imati priliku da odigra četiri utakmice na domaćem terenu, dok će četiri puta izaći na megdan svojim protivnicima u gostima.

Žreb je odlučio da Crvena zvezda odmeri snage protiv jakih timova poput Barselone, Benfike, PSV-a i Štutgarta na svom stadionu, dok će se u gostima susresti sa ekipama Intera, Jang Bojsa, Milana i Monaka. Ovaj raspored definitivno neće biti lak za crveno-bele, posebno s obzirom na to da su očekivali protivnike iz slabijeg šešira.

Republika

Foto: Printscreen/UEFA.com

Terzić je zanemeo

Nakon saznanja o rasporedu utakmica, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela su pokazali svoju reakciju koja jasno ukazuje da žreb nije bio naklonjen Crvenoj zvezdi. Njihova reakcija svedoči o tome da ih očekuje izuzetno težak put u ovogodišnjem takmičenju, ali isto tako govori o njihovoj odlučnosti da se suoče sa izazovom i pruže sve od sebe da ostvare uspeh.

Očekuje se da će navijači Crvene zvezde biti uz svoj tim u ovim izazovnim utakmicama i pružiti im podršku koja im je neophodna kako bi ostvarili što bolje rezultate. S obzirom na težinu rasporeda, svaka podrška će biti od velikog značaja za fudbalere Crvene zvezde u njihovoj evropskoj avanturi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading