KAPITEN SUMIRAO ŽREB ZA LŠ! Evo šta o protivnicima Zvezde misli Uroš Spajić!

Autor:

Sport

30.08.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dobili "paklene" rivale.

KAPITEN SUMIRAO ŽREB ZA LŠ! Evo šta o protivnicima Zvezde misli Uroš Spajić!

Foto: Starsport

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda, Uroš Spajić, izrazio je želju da se ekipa Vladana Milojevića pokaže u pravom svetlu tokom nadolazećih utakmica u Ligi šampiona.

Posle jučerašnjeg žreba u Monte Karlu, utvrđeno je da će se srpski prvak suočiti sa jakim protivnicima poput Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang Bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka.

Crveno-beli će imati priliku da dočekaju Barselonu, Benfiku, PSV i Štutgart na stadionu "Rajko Mitić", dok će se susretati sa gradskim rivalima Interom i Milanom, švajcarskim Jang Bojsom i Monakom u gostima.

Foto: Starsport

Uroš Spajić

- Očigledno je da su svi protivnici veoma snažni, radi se o odličnim ekipama, mislim da žreb i nije bio tako loš. Velika je stvar što ćemo igrati protiv ekipe kao što je Barselona na Marakani. Mislim da je bolje što igramo protiv Benfike i Štutgarta kod kuće. Sada imamo vremena da se pripremimo, znamo protivnike. Pao nam je kamen sa srca, rešili smo se tenzije i tereta koji smo osećali posle Norveške. Sada tek treba da se pokažemo u pravom svetlu i da uživamo - rekao je Spajić za zvanični sajt Zvezde.

Parovi i termini Lige šampiona, u kojoj takmičenje startuje 17. septembra, biće određeni tokom sutrašnjeg dana.

U subotu će, dakle, Milojevićeva četa saznati odakle započinje put u eliti i gde ga na kraju novog formata elitnog ranga završava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading