TO SE ČEKALO! Milanski gigant NAJAVIO meč sa Zvezdom! Pogledajte na koji NAČIN! (FOTO)

Autor:

Sport

30.08.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dva puta gostuju u gradu mode.

TO SE ČEKALO! Milanski gigant NAJAVIO meč sa Zvezdom! Pogledajte na koji NAČIN! (FOTO)

Foto: Profimedia

Od ove sezone, svi timovi će se naći na jedinstvenoj tabeli Lige šampiona, a Crvena zvezda je na žrebu u četvrtak saznala svoje rivale.

Prva Superlige Srbije će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati slavnu Barselonu, portugalsku Benfiku, PSV iz Ajndhovena i bundesligaša Štutgart, dok će gostovati u Bernu ekipi Jang Bojsu, Monaku i, zanimljivo, dva puta na istom stadionu - "San Siru" gde će se sastati sa Milanom i Interom.

Ovaj susret između Crvene zvezde i Intera izazvao je posebnu pažnju, posebno nakon objave na društvenoj mreži "X" gde je marketinški tim Intera na zanimljiv način najavio meč. 

 

 

Naime, na zvaničnom nalogu aktuelnog šampiona Serije A, objavljena je fotografija dva automobila - jedan crvene boje predstavljajući "Marakanu", a drugi bele boje predstavljajući "San Siro".

Uz fotografiju je stajao tekst:

- Ovoga puta srešćemo se u Milanu - piše u objavi.

Zanimljivo je da je na statusu označen i zvaničan nalog FK Crvena zvezda.

Ova najava susreta između izabranika Vladana Milojevića i Simonea Inzagija izazvala je pažnju javnosti i dodatno podgrejala iščekivanje ovog duela u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading