ZVEZDINA LEGENDA PECNULA PARTIZAN! Ovim rečima je PRODUBIO agoniju crno-belih!

Autor:

Sport

30.08.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" u Evropi ispisao najgore stranice klupske istorije.

ZVEZDINA LEGENDA PECNULA PARTIZAN! Ovim rečima je PRODUBIO agoniju crno-belih!

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Zoran Filipović izneo je svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u Partizanu, ističući da će crno-beli teško izaći iz krize.

Legendarni as crveno-belih je naglasio da je politika kluba i finansijska situacija uticala na trenutnu situaciju, kao i da je dolazak čak 20 novih igrača dodatno zakomplikovao stvari.

Partizan je doživeo totalni krah u evropskim takmičenjima, što će ostati upamćeno kao jedan od najtežih perioda u istoriji kluba.

Eliminacija od Genta u plej-ofu za Ligu konferencija samo je potvrdila lošu seriju rezultata. Filipović je posebno istakao poraz od Dinamo Kijeva od 2:9, koji je postao najubedljiviji poraz crno-belih u istoriji kluba.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Filipović

- Politika samog kluba je uticala na to, kao i finansije... Začuđujuće je, došlo je 20 novih igrača. Za to treba mnogo vremena, pogotovo ako imate puno stranaca. Toliko stranih igrača je došlo u Partizan, a upitan je kvalitet. Jak Partizan i jaka Crvena zvezda donosi jedan kvalitet u takmičenju naše lige. Ne vidim izlaz u Partizanu zbog te strategije, ne vidim kako će se izvući iz te krize - rekao je na Filipović, gostujući na TV Prva.

Između toga je "parni valjak" završio učešće i u Ligi Evrope, izgubivši u dvomeču od švajcarskog Lugana sa 2:3 (0:1, 2:2), kojeg je u plej-ofu s ukupnih 8:4 (3:3, 5:1) eliminisao turski Bešiktaš i ušao u grupnu fazu najmlađeg UEFA takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading