MANJE SLABIJI PROTIVNIK JE PROŠAO! Golac iskreno o Partizanu i fudbalu uopšte - NEMAMO KVALITET!

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

28.08.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema šta da se vidi na fudbalskim utakmicama.

MANJE SLABIJI PROTIVNIK JE PROŠAO! Golac iskreno o Partizanu i fudbalu uopšte - NEMAMO KVALITET!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Partizan je ovog leta doživeo niz neuspeha u evropskim takmičenjima, što je rezultiralo eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija. Sa šest odigranih mečeva i pet poraza, ovo je bilo istorijsko brukanje za crno-bele.

Večeras je Partizan prokockao poslednju šansu za evropsku jesen, izgubivši od Genta sa 1:0 na revanš utakmici, a ukupan rezultat je 2:0 za belgijski klub Gent.

Bivši fudbaler i trener Partizana Ivan Golac, za Republiku je izneo svoje mišljenje o Partizanovom ogromnom neuspehu.

- Prošli su kao bos po trnju, neverovatno je da ni jedna ni druga ekipa nisu u mogućnosti da "prate" ta evropska takmicenja. Igrati utakmicu bez ikakvog žara, a koja ti toliko odlučuje o samoj budućnosti je kataastrofalno. Patrtizan je imao šansu sa 0:0 ali nisu je iskoristili. Da kažem, manje slabiji protivnik je prošao – rekao je razočarano Golac.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

 

Nakon toga je komentarisao o samom kvalitetu fudbala uopšte.

- Ne ide se u fudbalu više na kvalitet nego na kvantitet. Ne možemo mnogo da vidimo na samoj utakmici, ali ako gledamo, ono što možemo da primetimo je da je toliko šetanja po terenu, toliko loših pasova, prosto ne možete da poverujete da oni nose dres Partizana – dodao je.

Iskoristio je vreme i da posavetuje ljude.

- Ako nemate šta da radite, bolje nešto da pročitate nego da gledate utakmicu takvog kalibra. Nemamo kvalitet, to je prosto činjeica, ova sezona je završena što se Evrope tiče, sledeća šansa je tek seledeće godine – govori Golac.

Republika

Foto: Starsport

FK Partizan

 

Ivan Golac je u strahu kako će se fudbal dalje odvijati.

- Ako se ovako nastavi, bojim se da nećemo imati prvaka ni u preostalim fudbalskim takmičenjima. Sveukupno to je nezadovoljavajuće, ima puno nefudbalskih stvari – kaže on.

Polaže nadu u utakmicu Zvezde, i da ćemo imati bar jednog prestavnika u Evropi.

- Zvezda ima poziciju , moraju da koriste tu poziciju pogotovo sa bokova. Zvezda ima rezultat koji garantuje produžetke, ovo je bilo teških 45 minuta..mnogo čine grešaka u odbrani, ali moraju da koriste svaku šansu. Zvezda ima svoju šansu, sad ćemo videti da li će ovih 1:0 da pretvore u kraj utakmice ili u produžetke – zaključio je Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading