NIKAD NIKO KAO ON! Fudbaler Zvezde piše ISTORIJU Lige šampiona!

Autor:

Sport

30.08.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukazala mu se retka privilegija.

NIKAD NIKO KAO ON! Fudbaler Zvezde piše ISTORIJU Lige šampiona!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je i ove godine obradovao svoje navijače plasmanom u Ligu šampiona, postigavši veliki uspeh za srpski fudbal.

Ovaj podvig ima poseban značaj za Zvezdinog fudbalera Pumu Rodrigeza, jer će postati prvi fudbaler iz Paname koji će zaigrati u ovom elitnom fudbalskom takmičenju.

Rodrigez će se pridružiti Sezaru Blekmenu iz Slovana, čime će ovo takmičenje dobiti dva igrača poreklom iz Paname, samo pitanje je ko će prvi izaći na teren i ispisati istoriju, budući da će raspored i termini biti određeni u subotu.

Foto: Starsport

Puma Rodrigez

Crvena zvezda sada sa nestrpljenjem očekuje odluku o terminima i rasporedu utakmica, kako bi saznala gde će prvo igrati u preliminarnoj fazi novog formata Lige šampiona.

Ovo je trenutak velikog uzbuđenja za sve delije, igrače i celokupan klub, jer će se saznati raspored mečeva sa kojima će se tim Vladana Milojevića suočiti na evropskoj sceni. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Zvezda nositi sa izazovima u grupnoj fazi Lige šampiona, gde će se sastati sa Interom, Milanom, Monakom i Jang Bojsom na strani, odnosno, Barselonom, PSV Ajndhovenom, Štutgartom i Benfikom na stadionu "Rajko Mitić".

Takmičenje u narednoj rundi, nastaviće ekipe koje budu plasirane do 24. mesta, a prema proračunu robota, za to je neophodno da se osvoji devet bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading