PRELAZNI ROK SE ZAVRŠAVA U PONOĆ! Evo do kada klubovi u Srbiji mogu da DOVEDU pojačanja!

Autor:

Sport

30.08.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije isti princip i na superligaškoj sceni.

PRELAZNI ROK SE ZAVRŠAVA U PONOĆ! Evo do kada klubovi u Srbiji mogu da DOVEDU pojačanja!

Foto: Starsport

Prelazni rok u evropskim fudbalskim ligama privodi se kraju, a klubovima je ostalo još nešto malo preko 12 sati da završe poslove oko transfera igrača. Prvi koji će "spustiti rampu" na transfere za ovo leto su Nemci, čiji će prelazni rok biti zatvoren u 20 časova.

Samo tri sata kasnije, svoje poslove kada su u pitanju transferi igrača moraće da završe klubovi u Francuskoj, a kraj transfer-perioda u Ligi 1 označiće i početak totalne ludnice u tri evropske lige – Španiji, Italiji i Engleskoj.

Španci su svojim klubovima dali rok da transfere završe do 30. avgusta u 23.59, dok će istovremeno biti okončan period za dovođenje novih igrača i u Seriji A, odnosno Premijer ligi.

Foto: Starsport

 

Iako će većina evropskih liga zatvoriti prelazni rok u narednih nekoliko sati, u Srbiji će on trajati još dve nedelje, tačnije do 13. septembra uveče. To znači da nas očekuju još dve nedelje uzbuđenja oko transfera igrača, što će svakako dodatno začiniti fudbalsku atmosferu u zemlji.

Dok se prelazni rok u evropskim ligama privodi kraju, ljubitelji fudbala mogu očekivati poslednje trenutke u kojima će klubovi pokušati da dovedu pojačanja i ojačaju svoje timove za predstojeću sezonu.

Iako većina liga zatvara prelazni rok u narednih nekoliko sati, Srbija će pružiti dodatnu dozu uzbuđenja sa produženim rokom koji traje još dve nedelje, tačnije do 13. septembra. Sledi nam zanimljiv kraj prelaznog roka sa mnogo uzbuđenja i spekulacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading