BEŠIKTAŠ UBEDLJIVO PROTIV PARTIZANOVOG DŽELATA: PAOK i Ajaks rutinski do LE!

Autor:

Sport

29.08.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo veče u Ligi Evrope.

BEŠIKTAŠ UBEDLJIVO PROTIV PARTIZANOVOG DŽELATA: PAOK i Ajaks rutinski do LE!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bešiktaša uspeli su da se plasiraju u Ligu Evrope nakon dvomeča plej-of runde kvalifikacija, gde su bili bolji od Lugana. Nakon neizvesnog prvog meča u Švajcarskoj, Bešiktaš je na svom terenu odigrao ubedljivo, ostvarivši pobedu rezultatom 5:1. Ključni trenutak meča dogodio se već u sedmom minutu kada je Ćiro Imobile postigao gol za turski tim. Iako je Škelćim Vladi uspeo da donese izjednačenje Luganu, poslednjih 25 minuta meča pripalo je Bešiktašu, koji je postigao četiri gola i time overio plasman u Ligu Evrope.

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bešiktaša

PAOK je u grupnoj fazi Lige Evrope. Grčki crno-beli su trijumfom u revanšu (2:0) potvrdili trijumf iz prvog meča pred svojim navijačima i sa velikih 6:0 poslali Šamrok u Ligu konferencija. Solidna zaliha iz prvog meča (4:0) značila je da je PAOK već jednom nogom u grupnoj fazi drugog po snazi UEFA takmičenja, ali grčki tim nije turistički došao u Dablin – naprotiv.

Napadali su izabranici Razvana Lučeskua, dominirali i ofanzivu naplatili u drugom poluvremenu. Andrija Živković asistirao je Magomedovu Ozdojevu u 64. minutu za prvi pogodak na utakmici, dok je tačku na meč stavio Kiril Despodov u 75.

Foto: Profimedia

Fudbalera PAOK-a

Holandski Ajaks je potvrdio svoj plasman u Ligu Evrope nakon ubedljive pobede nad Jagjelonijom rezultatom 3:0. Nakon trijumfa od 4:1 u prvoj utakmici, Ajaks je pokazao dominaciju i na svom terenu. 

OSTALI REZULTATI:

APOEL - RFS 2:2 (Nakon penala 2:4)

Elfsborg - Molde 1:1 (Nakon penala 4:2)

Petrocub - Ludogorec 1:2

Anderleht - Dinamo Minsk 1:0

FCSB - LASK 1:0

Herc - Viktorija Plzen 0:1

Rapid Viena - Braga 2:2 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading