VELIKA ŠTETA! Borac bio na korak od Lige Evrope, ali je iskustvo Ferencvaroša ipak presudilo!

Autor:

Sport

29.08.2024

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično izdanje Borca.

VELIKA ŠTETA! Borac bio na korak od Lige Evrope, ali je iskustvo Ferencvaroša ipak presudilo!

Foto: FK Borac Banja Luka

Fudbaleri Banjalučkog Borca su doživeli poraz od mađarskog tima Ferencvaroša posle tromečevne borbe u revanš meču plej-ofa. Iako su imali aktivan rezultat na svom terenu, Borac nije uspeo da se plasira u Ligu Evrope, a odluka je pala posle penala, gde je Ferencvaroš izašao kao pobednik sa 3:2.

Iako je prva polovina utakmice protekla bez golova, Srđan Grahovac je uspeo da donese radost navijačima Borca kada je postigao gol u produžecima, stavljajući svoj tim u vođstvo od 1:0.

Nakon vođstva Borca, Erik Lambrehts je uspeo da izbori penal za Ferencvaroš, koji je doveo do izjednačenja. Brazilac Kadi je bio siguran sa bele tačke, donoseći svom timu preko potrebnu energiju za nastavak meča.

Nakon produžetaka, odluka je pala posle penala, gde su igrači Ferencvaroša bili uspešniji, osiguravajući svoj plasman u Ligu Evrope. I pored hrabre borbe, fudbaleri Borca nisu uspeli da se izbore sa mađarskim timom, ostavljajući navijače razočarane.

Kada je do penala došlo Sebastijan Erera je prvi namestio loptu na belu tačku i poslao je na parking preko gola, pa je Ferencvaroš bio u startnoj prednosti.  Srećom po Borac, Manojlović se donekle u tim trenucima iskupio jer je sačekao u sredini da Filip Romens puca i odbranio je udarac, pa niko nije pogodio u prvoj seriji.

U drugoj su bili sigurni Zoran Kvržić i Ben, koji je sjajno izveo penal, pre nego što je Stefan Savić namestio loptu. Pogodio je metu za 2:1, ali je poravnao Abu Fani. Četvrta serija bila je loša za Damira Čavića, a u poslednjoj je Srđan Grahovac promašio i poslao loptu van gola, dok je Kadi bio siguran, pa petu seriju nisu ni morali da pucaju igrači mađarskog tima i otišli su u Ligu Evrope.

Fudbaleri Borca su pružili snažan otpor, ali su na kraju morali da se zadovolje porazom od Ferencvaroša, dok će mađarski tim nastaviti svoj put u evropskim takmičenjima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading