STANOJEVIĆ SKRHAN NAKON ELIMINACIJE OD LUGANA: Posebno istakao JEDAN problem!

Autor:

Sport

15.08.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u Ligu Evrope.

STANOJEVIĆ SKRHAN NAKON ELIMINACIJE OD LUGANA: Posebno istakao JEDAN problem!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su završili svoje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, te će se evropsko takmičenje nastaviti u plej-ofu za Ligu konferencija. Nakon izjednačenog rezultata od 2:2 na gostovanju u Tunu posle produžetaka, crno-beli nisu uspeli da nadoknade gol zaostatka iz prvog meča (0:1), i pored toga što su imali igrača više u dodatnih 30 minuta.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević izrazio je svoje razočaranje nakon meča. Kritikujući nedostatak karaktera svog tima, istakao je da su igrači imali vođstvo i igrača više, ali da nisu uspeli da iskoriste tu prednost. Stanojević je takođe naglasio zabrinutost zbog nedostatka stvaranja šansi, iako je tim imao ofanzivnu postavku.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

- Šta znači individualac kad ne uđe ni u jednu šansu, ne ugrozi protivnika? Ovakvi mečevi treba da se rešavaju. Nismo prošli put, nismo sad, to su naši problemi. Kao tim smo dali maksimum, bili organizovani u prvom poluvremenu. Posle nismo uspeli, nismo stvarali šanse iako smo imali ofanzivnu postavku, to me brine - naveo je stručnjak tim iz Humske.

Naredni protivnik Partizanu u plej-ofu za Ligu konferencija biće Gent, a Stanojević je imao kratak komentar na to.

- Dobro poznati Gent, jak protivnik - jasan je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading