TSC - MAKABI: Topolčani totalno poniženi!

Autor:

Sport

29.08.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bruka srpskog tima.

TSC - MAKABI: Topolčani totalno poniženi!

Foto: Starsport

TSC - MAKABI 0:4

'2, '6 Ado, '12 Asante '56 Turgema

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

56. minut - GOL! Turgeman sjajno šutira sa nekih 20 metara i postiže četvrti pogodak za Makabi.

53. minut - Odlično se kretao Đakovac na levoj strani terena, oslobodio se čuvara i uputio dobar centaršut, a Miloš Pantović nije uspeo da zatrese mrežu iz neposredne blizine. Bolja igra TSC-a u nastavku.

50. minut - Najzad prilika za TSC. TSC je najzad napao konkretno. Ćirković gađa bliži ugao i izborio je korner. Ništa nisu uradili od kornera, ali su makar napali

45. minut - Počeo je drugo deo susreta.

Prvo poluvreme:

45+1. minut - Kraj prvog dela!

35. minut - Mogao je Makabi iz ovog napada do ubedljivije prednosti. Izborio se Davida za prostor, oštro šutirao sa desne strane, ali je mladi reprezentativac Srbije odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

30. minut - Makabi rastrčan, dominira i neprestano napada i preti da postigne gol. Moglo je da bude i više od 3:0. Ovde je već sada sve jasno kao dan. Poražavajuće je da vam se dogodi da bude toliko potučeni da protvnička ekipa spusti tempo jer posle 13 minuta igre ima ogromnih 3:0 i propuštene prilike za veću prednost.

21. minut - Preko levog boka je TSC pokušao da napadne Makabi i izborio drugi korner. Dugo nismo videli domaći tim da nešto  pokušava. Loše rešenje posle kornera i lako se Makabi odbranio. Glavama su dodavali loptu jedan do drugoga i potom golman bez problema to hvata.

12. minut - GOL! Kadikovski je zapretio sa centralne pozicije van kaznenog prostora, lopta je pogodila jednog od igrača TSC-a i otišla malo iznad prečke... Moglo je da bude jako opasno. Iz kornera je viđena katastrofalna reakcija igrača TSC i Asante ostaje sam na levoj stativi i donosi ogromnih 3:0 Makabiju.

6. minut - GOL! Košmarni početak za TSC. Preslikana akcija kao kod prvog pogotka i opet Ado pogađa mrežu.

2. minut - GOL! Vodi Makabi posle samo 80 sekundi igre. ostavio je Vlalukin dosta prostora na svojoj strani, što je izraelski sastav iskoristio preko Ada.

1. minut - Počela je utakmica.

PRE MEČA:

Fudbaleri TSC-a imaju težak zadatak ispred sebe - moraju da nadoknade zaostatak od 3:0 iz prve utakmice kako bi se domogli grupne faze Lige Evrope. Nakon poraza od Makabija u Mađarskoj, TSC će pokušati da iznenadi svog protivnika na svom terenu u Bačkoj Topoli.

Nakon dva relativno rana isključenja u prvoj utakmici, TSC se našao u teškoj situaciji protiv iskusne ekipe Makabija. Međutim, uprkos porazu, ekipa ima priliku da pokaže svoju snagu i borbenost pred domaćom publikom.

Interesantna činjenica je da Makabijem Tel Avivom trenutno rukovodi bivši trener TSC-a, Žarko Lazetić. Ova okolnost dodatno pojačava tenziju pred revanš utakmicu, a navijači sigurno očekuju uzbudljiv duel.

U slučaju da TSC ne uspe da nadoknadi zaostatak i plasira se u grupnu fazu Lige Evrope, ekipa će imati priliku da se takmiči u Ligi konferencije. Ovo otvara nove mogućnosti za tim iz Bačke Topole da pokaže svoj kvalitet i bori se za evropski uspeh. Sve u svemu, revanš utakmica između TSC-a i Makabija Tel Aviv obećava uzbuđenje i neizvesnost, a navijači sigurno nestrpljivo iščekuju ishod ovog važnog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading