KADA NEMA PO KOME TI UDARI PO SRBIJI! UEFA donela još jednu SRAMNU odluku!

Autor:

Sport

15.08.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA kaznila Partizan.

KADA NEMA PO KOME TI UDARI PO SRBIJI! UEFA donela još jednu SRAMNU odluku!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan doživeo je kaznu od strane UEFA zbog neprikladnog skandiranja na meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana. Kao posledica ove kazne, crno-beli će morati da igraju naredni evropski meč bez podrške svojih navijača.

Odlukom UEFA, tim iz Humske će biti primoran da igra bez podrške svojih pristalica na narednom evropskom meču. Ova kazna je rezultat neprikladnog skandiranja na prethodnom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana.

Foto: facebook.com/balkanskinavijaci123/printscreen

Grobari

Nakon poraza u prvom meču (0:1) od Lugana, parni valjak se suočava sa izazovom gostovanja ovom protivniku. U slučaju prolaska dalje, Partizan bi se sastao sa Bešiktašem, Silkeborgom, Genteom ili drugim mogućim protivnicima u narednim fazama takmičenja.

Ovo nije prvi put da će ekipa Aleksandra Stanojevića igrati bez podrške svojih navijača. Ranije tokom sezone, Partizan je već imao iskustvo igranja bez publike u revanš meču sa Dinamom iz Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kazna UEFA će predstavljati dodatni izazov za FK Partizan u evropskim takmičenjima, ali će istovremeno biti prilika za igrače da pokažu svoju snagu i karakter u teškim uslovima. Navijači će biti značajno odsutni sa tribina, ali će njihova podrška biti neophodna izvan stadiona dok crno-beli budu nastavljali svoju evropsku fudbalsku avanturu.

Evropska kuća fudbala nastavlja da se iživljava na srpskim klubovima, dok toleriše ispade ekipa iz komšiluka. Očigledno je da Srbija predstavlja velikit trn u oku UEFA, tako da se najmanja sitnica kažnjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading