VOLEO BIH REAL MADRID I DA NAPUNIMO ''MARAKANU'': Mimović puca od samopuzdanja!

Autor:

Sport

28.08.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bek pokazao veliki kvalitet.

VOLEO BIH REAL MADRID I DA NAPUNIMO ''MARAKANU'': Mimović puca od samopuzdanja!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliki uspeh plasiravši se u grupnu fazu Lige šampiona pobedom nad Bode Glimtom rezultatom 2:0. Ognjen Mimović, najmlađi u timu crveno-belih, istakao je svoju sreću zbog postignutog rezultata, ističući da su igrači dali sve od sebe. Mimović je izrazio želju da se suprotstavi jakim ekipama poput Real Madrida i da iskusi atmosferu punog stadiona Marakane.

- Jako sam srećan i nismo ni svesni šta smo uradili. Na svaka dva ili tri minuta sam gledao na jutro, čekali smo kraj. Mislim da smo tih zadnjih minuta poginuli na teren. Dali smo sve od sebe. Nisam svestan ničega - rekao je Mimović i dodao:

- Voleo bih da igram protiv jakih ekipa Real Madrid, da dođu i da napunimo Marakanu. Da im pokažemo, nestvarno, prvi put sam doživeo i ne mogu da dočaram. Ispunjenje sna - poručio je Ognjen Mimović.

Crvena zvezda je ostvarila veliku pobedu nad Bode Glimtom, nadoknadivši zaostatak iz prve utakmice i plasiravši se u grupnu fazu Lige šampiona. Ova pobeda predstavlja veliki uspeh za klub i igrače, a posebno za najmlađeg u timu - Ognjena Mimovića.

Tim iz Ljutice Bogdana je svojom pobedom obezbedila mesto u grupnoj fazi Lige šampiona, a sada sa nestrpljenjem iščekuje žreb kako bi saznala svoje rivale. Ovaj uspeh predstavlja veliku radost za igrače, trenere i navijače, a plasman u Ligu šampiona će sigurno doneti uzbuđenje i nezaboravne trenutke na stadionu Marakana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading