PALMER I MADUEKE BRILJIRARI U MIDLENDSU! Čelsi RAZBIO Vulfse sa 6:2, remi Bornmuta i Njukasla

Autor:

Sport

25.08.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je očigledno.

PALMER I MADUEKE BRILJIRARI U MIDLENDSU! Čelsi RAZBIO Vulfse sa 6:2, remi Bornmuta i Njukasla

Foto: Profimedia

Fudbaleri Čelsija ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju Vulverhemptonu, savladavši domaćina sa 6:2 u utakmici drugog kola Premijer lige. Ova utakmica, koja se igrala na Molinju stadionu, obeležena je sjajnom igrom Kola Palmera i Nonija Maduekea, koji su zajedno učestvovali u čak šest golova gostujućeg tima.

Meč je počeo furiozno za Čelsi, koji je već u drugom minutu poveo golom Nikolasa Džeksona nakon kornera. Ipak, domaći tim nije dugo čekao na odgovor, pa je u 27. minutu Mateus Kunja izjednačio rezultat. U trenucima kada su Vulvsi preuzeli inicijativu, Čelsi je ponovo poveo.

Golman Robert Sančez sjajno je ispucao loptu prema Džeksonu, koji je asistirao Palmeru za prelep lob udarac i novo vođstvo Plavaca. Iako su gosti mislili da će na odmor otići sa prednošću, Jorgen Strand Larsen je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena doneo još jedno izjednačenje Vulvsima.

U drugom poluvremenu, Čelsi je dominirao, a posebno su se istakli Kol Palmer i Noni Madueke. Palmer je u periodu od 49. do 63. minuta asistirao Maduekeu za tri gola, čime su gosti potpuno preokrenuli tok utakmice i praktično obezbedili pobedu. Za konačnih 6:2 pobrinuo se novajlija Žoao Feliks, koji je postigao svoj prvi gol u dresu Čelsija.

U drugom meču dana, Bornmut i Njukasl su odigrali nerešeno 1:1. Domaći su poveli preko Tavernijea, dok je Gordon izjednačio rezultat 14 minuta pre kraja. Bornmut je u poslednjim trenucima meča postigao gol preko Outare, ali je on poništen zbog igranja rukom, čime je remi ostao najpravedniji ishod ovog susreta.

Пласман обезедио Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading