OVO DOSAD NIJE VIĐENO U FUDBALU! Protivnik ga uhvatio za zadnjicu, sudija ŠOKIRAO odlukom! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena u prvom kolu Premijer lige.

OVO DOSAD NIJE VIĐENO U FUDBALU! Protivnik ga uhvatio za zadnjicu, sudija ŠOKIRAO odlukom! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Fudbaleri Arsenala ostvarili su važnu pobedu protiv ekipe Vulverhemptona rezultatom 2:0 u prvom kolu Premijer lige, ali jedan neobičan incident učinio je da se pažnja sa terena prebaci na skandalozan potez.

Naime, napadač "tobdžija", Gabrijel Žezus, postao je glavna tema razgovora nakon što je defanzivac protivničke ekipe pokušao da ga provocira na nesportski način.

Dok se Žezus pripremao da izvede slobodan udarac, defanzivac Vulverhemptona prišao mu je i uhvatio ga za pozadinu. Ovakav potez izazvao je oštru reakciju napadača Arsenala, koji je odgurnuo protivnika. Umesto da sudija sankcioniše nameran pokušaj provokacije, Brazilac je dobio žuti karton, što je izazvalo brojne reakcije među navijačima i stručnjacima.

Incident je izazvao burne reakcije među navijačima i ljubiteljima fudbala širom sveta. Mnogi su osudili nedolično ponašanje defanzivca Vulverhemptona, ističući da ovakvi potezi nemaju mesta na fudbalskom terenu. Takođe, postavljeno je pitanje odluke sudije i njenog tumačenja situacije, što je dodatno produbilo kontroverzu oko ovog incidenta.

Arsenal je uspeo da trijumfom otvori novu sezonu, a golovima Kaija Haverca i Bukaja Sake došli su do sva tri boda. Ova pobeda od velikog je značaja za ekipu iz Londona, koja će se sigurno boriti za pozicije koje vode u evropska takmičenja, te će im ovo ohrabrenje biti od velikog značaja u nastavku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading