STANOJEVIĆ SUROVO REALAN POSLE ELIMINACIJE! Nešto ćemo RADIKALNIJE da URADIMO!

Autor:

Sport

28.08.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli drugu godinu zaredom ostali bez Evrope.

STANOJEVIĆ SUROVO REALAN POSLE ELIMINACIJE! Nešto ćemo RADIKALNIJE da URADIMO!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Partizana ostali su bez plasmana u grupnu fazu Lige konferencije, pošto su i u revanšu poraženi od Genta, istim rezultatom kao i u Humskoj - 1:0.

Iako su crno-beli dostojno parirali favorizovanim Belgijancima, nisu uspeli da postignu gol, mada je samo Gajas Zahid imao dva "zicera", koje nije pretvorio u pogodak.

Svestan je toga bio j Aleksandar Stanojević, trener "parnog valjka", koji je posle meča za TV Arena sport izjavio sledeće:

- Nismo zaslužili da užemo u Evropu. Ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol. Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika... Ovo je naša tranzicija koju moramo da pređemo - rekao je Stanojević.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Na pitanje "da li je ovo realnost Partizana", imao je iskren odgovor:

- Jeste. Mogli smo da prođemo, ali nije slučajno i što nismo. U sreću ne verujem, verujem u rad i karakter. Ne žalimo sa šansama...

Otkrio je naredne poteze:

- Nastavljamo dalje. Nešto ćemo morati da uradimo radikalnije. Moramo da krenemo u neku novu priču i to je to.

Posle poraza u Belgiji, Partizan je postao jedini klub u Evropi koji je u ovosezonskom ciklusu ispao iz kvalfikacija za Ligu šampiona, Ligu Evropa i Ligu konferencija.

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, "parni valjak" je izgubio od Dinama iz Kijeva a potom i od švajcarskog Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading