EPSKO BRUKANJE PARTIZANA! Nikad niko kao crno-beli!

Autor:

Sport

28.08.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nijednom srpskom klubu na evropskoj sceni nije dogodilo.

EPSKO BRUKANJE PARTIZANA! Nikad niko kao crno-beli!

Foto: Starsport

Partizan je ovog leta doživeo niz neuspeha u evropskim takmičenjima, što je rezultiralo eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija. Sa šest odigranih mečeva i pet poraza, ovo je bilo istorijsko brukanje za crno-bele.

Prvi udarac za Partizan usledio je od strane kijevskog Dinama, koji je sa ukupnim rezultatom 9:2 eliminisao ekipu iz Beograda. Ovaj poraz je postavio ton za dalje neuspehe u evropskim takmičenjima.

Nakon eliminacije od Dinama, Partizan se suočio sa Luganom, gde su crno-beli imali igru i šansu da prođu dalje. Nakon ukupnog rezultata 2:2, produžeci su doneli poraz od 3:2 za tim iz Švajcarske, ostavljajući Partizan bez plasmana u narednu rundu.

Foto: Starsport

Gajas Zahid

Gent je bio sledeći izazov za "parni valjak", koji je slavio sa po 1:0 kako u Beogradu, tako i kod kuće. Ovaj poslednji neuspeh je označio kraj pokušaja Partizana da se plasira u bar neko od evropskih takmičenja, ostavljajući navijače razočarane rezultatima.

Ovi neuspesi su doveli do istorijskog trenutka za Partizan u evropskom fudbalu, pošto je klub iz Humske postao prvi tim koji je za mesec dana tri puta eliminisan iz kontinentalnih takmičenja. Ovaj crni niz ostavio je najdublji crni trag u istoriji kluba i razočarao mnoge navijače širom sveta.

Sada se crno-beli okreću domaćem prvenstvu, gde ukoliko nastave sa ovakvim izdanjima ni plej-of im neće biti siguran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading