ŠOK ZA ŠOKOM! Ni OVAJ reprezentativac neće igrati za "orlove" protiv Španije!

Autor:

Sport

28.08.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne nazire se kraj malerima za selektora Stojkovića.

ŠOK ZA ŠOKOM! Ni OVAJ reprezentativac neće igrati za "orlove" protiv Španije!

Foto: Starsport

Nakon detaljnog pregleda, utvrđeno je da nekadašnji igrač Crvene zvezde, Aleksa Terzić, neće biti spreman za nastupe u dresu reprezentacije Srbije.

Loše vesti potvrdio je i njegov klub, Salcburg. Defanzivac "orlova" je pre vremena napustio utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva, te se očekuje da pauzira barem četiri nedelje zbog povrede butnog mišića.

Pokušao je bivši fudbaler italijanske Fiorentine da nastavi meč, nije mogao, zbog čega je morao van igre nekoliko minuta kasnije. Trener Salzburga Pepijin Linders je saopštio dužinu pauze.

Foto: Starsport

Aleksa Terzić

– Nažalost, Terzić neće moći da igra u narednom periodu, zbog povrede butnog mišića. Trebalo bi da pauzira barem četiri nedelje – poručio je Linders.

Početkom septembra, reprezentaciju Srbije očekuju izuzetno teški mečevi, gde će na stadionu “Rajko Mitić” dočekati Španiju 5. septembra, da bi tri dana kasnije gostovali Danskoj u Kopenhagenu. Ovo će biti izuzetno zahtevni mečevi za nacionalni tim, a odsustvo Terzića sigurno će predstavljati izazov za selektora Dragana Stojkovića.

Pored Terzića i Dušan Vlahović je bio tema interesovanja javnosti nakon što je odbio poziv selektora Stojkovića zbog, kako je naveo u poruci na društvenim mrežama, porodičnih razloga. Ovo neprisustvo napadača Juventusa, dodatno će uticati na oslabljen sastav tima za naredne mečeve reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading