PIKSI GA JE "PRECRTAO"! Sada POTPISUJE za engleski klub!

Autor:

Sport

21.08.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpre će morati na pozajmicu.

PIKSI GA JE "PRECRTAO"! Sada POTPISUJE za engleski klub!

Foto: Starsport

Nije uspeo Uroš Račić da "upadne" na spisak selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali to nije smetalo bivšem fudbaleru Crvene zvezde da pronađe novi klub.

Iskusni vezista će uskoro potpisati ugovor sa Vest Bromvič Albionom, članom Čempionšipa koji godinama pokušava da se vrati u Premijer ligu i ponovo zaigra u najjačem engleskom takmičenju, pošto su "kanarinci" dogovorili da ga pozajme od Sasuola, ali uz obaveznu kupovinu od Italijana na kraju sezone.

Račić je ponikao u OFK Beogradu, ali je u seniorskoj konkurenciji debitovao na Marakani u dresu Crvene zvezde. Posle sjajnih igara i tri sezone na stadionu "Rajko Mitić", Uroša je kupila Valensija, gde je najpre kratko igrao za B tim "slepih miševa", a onda i za prvu ekipu.

Foto: Starsport

Uroš Račić

Potom je Srbin slat na pozajmice u Tenerife, portugalske Famalikao i Bragu, a prošle godine je prešao u Italiju i potpisao za Sasuolo. Za selekciju Srbije je igrao za U18, U19 i U21 godišta, a za prvi tim "orlova" upisao je 12 zvaničnih mečeva.

Što se tiče Vest Bromvič Albiona, ova ekipa je u uvodna dva kola Čempionšipa ostvarila pobedu i remi. Savladali su Kvins Park Rendžerse rezultatom 3:1, a onda remizirali sa Lidsom bez golova (0:0).

Račić če biti još jedan igrač koga dovode u nadi da će napraviti dovoljno jak tim za povratak u Premijer ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading