MITROGOL SE NE ZAUSTAVLJA! Dve PRELEPE majstorije srpskog rekordera! Spavate li mirno, Španci? (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "orlova" u sjajnoj formi.

MITROGOL SE NE ZAUSTAVLJA! Dve PRELEPE majstorije srpskog rekordera! Spavate li mirno, Španci? (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Neće biti Dušana Vlahovića u sastavu Srbije protiv Španije, ali selektor Dragan Stojković Piksi ima razloga za ohrabrenje, jer je Aleksandar Mitrović u fantastičnoj seriji.

Najubojitiji strelac u istoriji srpske reprezentacije, nastavio je golgeterski teror u dresu Al Hilala i savladao dva puta golmana Damaka u prvenstvu Saudijske Arabije, pa je šampion Pro lige na kraju slavio rezultatom 3:2.

U meču drugog kola, Mitrogol je udarcem glavom našao put do protivničke mreže, što mu je bio već šesti pogodak od starta nove sezone.

Kako je to uradio nekadašnji napadač Fulama, možete pogledati u video snimku:

Igrao se 84. minut kada je Lodi uputio dobar centaršut u kazneni prostor, Mitrović je krenuo ka njoj i petom izveo pravo remek delo, postigavši sedmi gol u novoj sezoni, ali pogledajte na kakav način:

Nema sumnje da ovakva forma može da raduje samo selektora Stojkovića, uoči premijernog meča u A divizijji Lige nacija, gde će "orlovi" prvi put zaigrati u krem društvu od osnivanja ovog reprezentativnog takmičenja.

Srbija će na premijeri ugostiti Španiju, aktuelnog evropskog šampiona, koja je osvojila titulu na nedavnom šampionatu Starog kontinenta održanom u Nemačkoj.

S druge strane, Piksijevi izabranici su u potpunosti podbacili i zauzeli poslednje mesto u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading