NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA?! Pored Markovića, verovatno odlazi i ON! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan, nakon neuspeha u evropskim takmičenjima, suočava se sa teškom realnošću.

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA?! Pored Markovića, verovatno odlazi i ON! (FOTO)

Foto: Starsport

Partizan, nakon neuspeha u evropskim takmičenjima, suočava se sa teškom realnošću koja značajno utiče na finansije kluba. Taj neuspeh primorao je crno-bele na hazarderske poteze kako bi preživeli jesen sa nagomilanim i skupim igračkim kadrom.

Kapiten Svetozar Marković otputovao je u Češku na pregovore sa Viktorijom Plzenj, dok je krilni napadač Ksander Severina pred transferom u italijansku Veneciju. Venecija je ponudila 1.500.000 evra, planirajući da plate u dve rate - 500.000 evra odmah, a milion evra kasnije, uz dodatnih milion evra bonusa ako klub uspe da se održi u Seriji A do kraja sezone.

Iako Partizan još razmatra ponudu, sve ukazuje na to da će dogovor biti postignut pre kraja prelaznog roka 30. avgusta. Ovaj transfer predstavlja solidan posao za crno-bele, s obzirom na to da Severina nije koštao klub prilikom dolaska, a njegova plata je bila znatno skromnija u poređenju sa drugim internacionalcima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 


Severin je tokom prve sezone kod Igora Duljaja odigrao 38 utakmica, postigao osam golova i upisao asistenciju, pokazujući ofanzivni potencijal, ali i manjak defanzivne odgovornosti. U tekućoj sezoni, pod vođstvom Aleksandra Stanojevića, zabeležio je deset nastupa, ali bez golova ili asistencija, što je problem koji pogađa većinu ofanzivaca u timu.

Ovaj transfer dolazi u pravi trenutak za Partizan, koji hitno treba novac, dok bi promena sredine i stil igre mogli da prijaju Severinu i bolje istaknu njegove individualne kvalitete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading