PARTIZAN SPREMIO ZAMENU ZA MARKOVIĆA! Ako kapiten napusti Partizan, u Humsku stiže milionsko pojačanje! (FOTO)

Autor:

Sport

28.08.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj mladi talentovani fudbaler, uprkos nedostatku minutaže u prethodnoj sezoni, privukao je pažnju Partizana.

PARTIZAN SPREMIO ZAMENU ZA MARKOVIĆA! Ako kapiten napusti Partizan, u Humsku stiže milionsko pojačanje! (FOTO)

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Partizan iz Beograda aktivno radi na pronalaženju zamene za potencijalni odlazak kapitena Svetozara Markovića. Prema saznanjima portala Telegraf, crno-beli su pokazali interesovanje za 21-godišnjeg izraelskog defanzivca Stava Lemkina, koji trenutno nastupa za Šahtjor iz Donjecka. Ovaj mladi talentovani fudbaler, uprkos nedostatku minutaže u prethodnoj sezoni, privukao je pažnju Partizana, ali i klubova poput Verone i Venecije iz Italije.

Svetozar Marković je već odbio ponudu Makabija iz Tel Aviva, koji je bio spreman da izdvoji 1.800.000 evra za njegovo obeštećenje, ali interesovanje za njega i dalje postoji. U igri su još Rajo Valjekano, koji nudi pozajmicu s pravom otkupa, i Vitorija Plzen, sa ponudom od 1.500.000 evra. Situacija oko Markovićevog eventualnog odlaska iz kluba dodatno je motivisala Partizan da pronađe adekvatnu zamenu u vidu Lemkina.

Iako je Šahtjor u početku zahtevao obeštećenje između dva i tri miliona evra za Lemkina, svestan je da to nije jednostavan zadatak s obzirom na to da Lemkin nije mnogo igrao u prethodnoj sezoni, sakupivši samo 246 minuta na terenu. Ipak, ukrajinski šampion je spreman da razmotri njegovu prodaju, što otvara vrata za mogući transfer u Partizan. Ukoliko Marković napusti klub, Lemkin bi mogao biti idealno rešenje za popunjavanje praznine u odbrani crno-belih.

 

 


U isto vreme, Partizan se suočava sa izazovom revanša plej-ofa za Ligu konferencija protiv Genta večeras u 18 časova. Nakon poraza od 1:0 u prvom meču, crno-beli su dovedeni do zida i moraju da pruže maksimum da bi se plasirali u grupnu fazu takmičenja. Slobodan Urošević i Vojislav Stanković izražavaju uverenje da će izabranici Aleksandra Stanojevića uspeti da nadoknade zaostatak i ostvare uspeh u revanšu.

Partizan se nalazi u fazi intenzivne potrage za pojačanjima u odbrani s obzirom na mogući odlazak kapitena Svetozara Markovića. Interesovanje za izraelskog defanzivca Stava Lemkina ukazuje na ambicije crno-belih da osnaže svoj tim, dok se istovremeno suočavaju s izazovom revanša plej-ofa za Ligu konferencija. Navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju razvoj situacije i moguće novosti u vezi sa transferima i sportskim rezultatima kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading