PARTIZAN PRODAJE IGRAČE?! Ovo je glavni razlog za potpunu promenu tima!

Autor:

Sport

28.08.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je ova ideja dobra?

PARTIZAN PRODAJE IGRAČE?! Ovo je glavni razlog za potpunu promenu tima!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana nalaze se u neizvesnoj situaciji pred revanš utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Genta. Nakon poraza od 1:0 u Beogradu, crno-beli će pokušati da preokrenu rezultat i ostvare plasman u evropsko takmičenje. Ova utakmica nosi veliki značaj za ekipu, kako sportski, tako i finansijski.

Ukoliko se Partizan ne plasira u Ligu konferencija, moguć je scenario prodaje najboljih igrača. Prema saznanjima Maxbet Sporta, Mateus Saldanja je jedan od igrača za koje postoji interesovanje, a cena se procenjuje na iznos od četiri do šest miliona evra.

Pored Saldanje, kapiten Svetozar Marković takođe privlači pažnju nekoliko klubova, dok je Ksander Severina takođe u fokusu interesovanja. Ova opcija, iako teška, nije isključena ukoliko Partizan ne ostvari plasman u evropsko takmičenje.

 

 

Plej-of utakmica protiv Genta predstavlja bitku za evropsku jesen za fudbalere Partizana. Ekipa će dati sve od sebe da ostvari povoljan rezultat i obezbedi plasman u Ligu konferencija, što bi im donelo ne samo sportsku satisfakciju već i finansijsku stabilnost.

Uprkos neizvesnoj situaciji, Partizan ima planove za budućnost, kako u sportskom, tako i u finansijskom smislu. Bez obzira na ishod revanš utakmice, klub će se suočiti sa izazovima i tražiti najbolje rešenje za dalji razvoj tima.

Utakmica protiv Genta predstavlja ključni trenutak za fudbalere Partizana, kako na terenu, tako i van njega. Očekuje se da će ekipa pružiti maksimum i boriti se za plasman u Ligu konferencija, a klub već ima planove za budućnost, bez obzira na ishod ove utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading