MARIN NAKON PROLASKA U LIGU ŠAMPIONA: "Điga sigurno ostaje, Hvang zaslužio da ga pustimo, ali..."

Autor:

Sport

29.08.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio zadovoljstvo nakon što je njegov tim uspeo da se plasira u elitno takmičenje.

MARIN NAKON PROLASKA U LIGU ŠAMPIONA: "Điga sigurno ostaje, Hvang zaslužio da ga pustimo, ali..."

Foto: Starsport

Tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin, nije krio zadovoljstvo nakon što je njegov tim uspeo da se plasira u elitno takmičenje, Ligu šampiona. U razgovoru za Mozzart Sport, Marin je istakao značaj Naser Đige za ekipu, ističući da je dovođenje ovog igrača iz francuske druge lige predstavljalo veliki uspeh za klub.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Marko Marin

 

- Mnogo mi je drago zbog Nasera, jer smo ga doveli kada je ispao iz francuske druge lige. To je samo po sebi bio ogroman uspeh, da smo uvideli njegov potencijal. Naravno, on se razvio u ovih godinu dana i ovo danas kako je odigrao je briljantno. Već je prošle nedelje odigrao odličnu utakmicu. Danas je sve potvrdio odigravši na još višem nivou. Nadam se da će to potvrditi i u Ligi šampiona - rekao je Marko Marin, koji je upitan da li Điga ostaje, na šta je samo kratko odgovorio.

- Sigurno.

Republika

Foto: Starsport

Naser Điga

 

Kada je reč o Korejcu Hvang In Beom, situacija je još uvek neizvesna. Iako je bio ključni igrač na meču, sam igrač još uvek nije doneo konačnu odluku o svom ostanku u klubu.

Kako Telegraf saznaje, čelnici Crvene zvezde žele da zadrže Korejca uprkos ponudama koje ima od strane holandskih klubova Ajaksa i Fejenorda. Marin ističe da će klub zajedno sa igračem doneti odluku koja će biti najbolja kako za njega, tako i za klub.

- In Beom je svakako vrhunski igrač, dokazao je koliko voli i bori se za klub, ali sačekaćemo ovih dana. Ako In Bom želi da ode, zaslužio je da ga pustimo u poslednjih par dana prelaznog roka. Imamo nekoliko ponuda za In Beoma, sešćemo s njim i zajedno odlučiti šta je najbolje i za njega i za klub - zaključio je Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading