NISAM SIGURAN DA LI ĆU OSTATI U ZVEZDI! Ključni igrač crveno-belih zabrinuo navijače!

Autor:

Sport

29.08.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećan je zbog ostvarenog uspeha.

NISAM SIGURAN DA LI ĆU OSTATI U ZVEZDI! Ključni igrač crveno-belih zabrinuo navijače!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliki uspeh plasiravši se u Ligu šampiona nakon pobede nad norveškim timom Bode Glimt. Revanš meč na stadionu "Rajko Mitić" završen je rezultatom 2:0 u korist srpskog šampiona, čime su nadoknadili poraz od 2:1 iz prvog susreta. Jedan od ključnih igrača u ovoj pobedi bio je In Bom Hvang, koji je još jednom briljirao na sredini terena.

Nakon meča, Hvang je istakao da je presrećan zbog ostvarenog uspeha, naglasivši da je tim ostavio srce na terenu, uz posebnu zahvalnost navijačima na podršci.

- Svi smo srećni zbog ovog uspeha. Ostavili smo srce na terenu, nemamo ništa „u rezervi“. Šta reći o navijačima i podršci koju smo imali. Kada ih vidim i čujem, znam da moram da ostavim poslednji atom snage na terenu. Hvala im - počeo je Hvang.

Reprezentativac Južne Koreje izrazio je želju da Crvena zvezda pokaže da nije slučajno u Ligi šampiona, te da želi da ekipa bude bolja nego prošle sezone. 

Republika

Foto: Starsport

In Bom Hvang

 

- Nismo slučajno u Ligi šampiona i pokazaćemo to. Nemam želje kada je reč o rivalima, jer su svi dobri i znaju da igraju fudbal. Želim da budemo bolji nego prošle godine, da napravimo korak više i mislim da to možemo - podvukao je Hvang.

Ipak, postavlja se pitanje da li će Hvang nositi crveno-beli dres i ove jeseni.

- Nisam siguran hoću li ostati u Zvezdi, videćemo šta će se desiti u preostalom periodu prelaznog roka. Otkako sam došao u ovaj klub, davao sam sve od sebe. Ako budem ostao, nastaviću da dajem sve za ovaj klub. Sada ne želim da pričam o fudbalu, tako da mi dajte jedan dan - rekao je Hvang.

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili značajan uspeh plasmanom u Ligu šampiona, a In Bom Hvang je istakao važnost podrške navijača i izrazio ambicije za nadolazeće takmičenje. Ipak, neizvesnost oko njegove budućnosti u klubu ostaje tema za dalje praćenje. S obzirom na njegovu izuzetnu igru, odluka o njegovom eventualnom ostanku mogla bi imati značajan uticaj na tim u predstojećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading