PARTIZAN OPET TROŠI NOVAC! Dovode novog igrača!

Autor:

Sport

28.08.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će učestvovati na utakmici protiv Genta.

PARTIZAN OPET TROŠI NOVAC! Dovode novog igrača!

Foto: Starsport

Dolazak fudbalera u novu sredinu uvek predstavlja izazov, a posebno kada je reč o prelasku u evropski fudbal. Primer za to je Korejac Jung Džun Goh, koji je zimus došao u Partizan za 1,3 miliona evra. Slična situacija je i sa Žoaom Grimaldom, koji je stigao iz Sporting Kristala za 1,4 miliona evra. Iako se još uvek prilagođava novom okruženju, Grimaldo je pokazao određene talente i veštine koje su privukle pažnju skauta Partizana.

Ono što je posebno privuklo pažnju Partizanovih skauta jeste činjenica da je Grimaldo sebi napravio prostor za trening u svom domu u Peruu. Ovaj detalj poslao je jasnu poruku da je reč o fudbaleru koji želi konstantno da napreduje i koji je spreman da uloži dodatni napor u svoju fudbalsku karijeru. Ova posvećenost i želja za usavršavanjem su bili presudni faktori prilikom dovođenja Grimalda u Partizan.

Republika

Foto: FK Partizan

Žoao Grimaldo

 

I dok se Grimaldo prilagođava na terenu, navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju da vide njegove kvalitete. Njegov potez, vic koji poseduje, jedan ili dva driblinga, brz prodor i centaršut, mogli bi da naprave štetu rivalu. Upravo se nada da će se Grimaldo afirmisati u narednom periodu, a prva prilika za to biće mu u meču sezone protiv Genta u sredu u 18 časova, gde će crno-beli juriti zaostatak od 1:0 iz prvog susreta.


Iako se još uvek prilagođava na terenu, Grimaldo ima veliki potencijal da postane važan igrač u ekipi Partizana. Njegova posvećenost i želja za napretkom, kao i specifičan način na koji je gradio svoju fudbalsku karijeru, predstavljaju osnovu za optimizam u Humskoj. Upravo su ovi faktori bili ključni prilikom dovođenja ovog talentovanog fudbalera u redove crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading