PARTIZAN OTPUTOVAO U BELGIJU! Stanojević zbog povrede nije poveo OVOG igrača!

Autor:

Sport

27.08.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u (ne)mogućoj misiji.

PARTIZAN OTPUTOVAO U BELGIJU! Stanojević zbog povrede nije poveo OVOG igrača!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su danas otputovali u Belgiju gde ih očekuje revanš meč plej-ofa za Ligu konferencije protiv Genta. Utakmica će se odigrati u sredu od 18 časova, uz direktan prenos na TV Areni sport Premium 1.

Trener Aleksandar Stanojević je na put poveo ukupno 23 fudbalera, uključujući 20 igrača i tri čuvara mreže, na koje će računati u drugoj utakmici. U odnosu na prethodni susret, šef struke "parnog valjka" lišen je pomoći povređenog Jung-Džun Goha, koji je ostao u Beogradu radi oporavka, kao i na nekoliko drugih igrača koji su ostali van tima iz različitih razloga.

U međuvremenu, ekipu je napustio Bojan Kovačević, koji je pozajmljen španskom Kadizu do sledećeg leta, kao i Janko Jevremović (prosleđen u Železničar iz Pančeva). Ovo su promene koje su uticale na sastav tima koji je krenuo put Genta.

Foto: Starsport

Janko Jevremović je pozajmljen Železničaru

Partizan će se suočiti sa teškim zadatkom da nadoknadi minus od jednog gola iz prvog meča i ostvari plasman u grupnu fazu Lige konferencije. U suprotnom, klub bi mogao da se suoči sa ozbiljnim problemima na svim nivoima.

S obzirom na sve ove faktore, revanš meč u Gentu će biti izuzetno značajan za Partizan, kako na terenu, tako i van njega. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ove utakmice i nadaju se uspehu njihovog voljenog kluba.

Crno-beli su podsetimo, eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona i Lige Evrope, pa bi u slučaju novog neuspeha, pretrpeli čak pet poraza u šest evropskih mečeva, a da nisu ni ušli u grupnu fazu nekog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading