PARTIZAN DOBIJA MILIONE ZA SALDANJU?! Mateus ima najveću tržišnu vrednost

Autor:

Sport

26.08.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je predmet interesovanja evropskih klubova i timova sa Bliskog istoka.

PARTIZAN DOBIJA MILIONE ZA SALDANJU?! Mateus ima najveću tržišnu vrednost

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana se spremaju za revanš utakmicu plej-ofa protiv Genta, koja će se odigrati u sredu od 18 časova. Nakon pobede od 1:0 u prvom meču, izabranici Aleksandra Stanojevića imaće priliku da obezbede plasman u Ligu konferencija tokom proleća, što bi za klub značilo i značajan finansijski dobitak.

Jedan od ključnih igrača Partizana, Mateus Saldanja, ističe se kao fudbaler sa najvećom tržišnom vrednošću od čak osam miliona evra. Ovaj brazilski napadač bio je predmet interesovanja evropskih klubova i timova sa Bliskog istoka, ali trenutno nema konkretnih ponuda za njega.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Recentne informacije ukazuju da je Sporting iz Lisabona zainteresovan za Mateusa Saldanju, ali ukoliko se taj transfer ne ostvari, kao alternative se pominju Fotis Joanidis iz Panatinaikosa, Kevin Rodrigez iz Union Sen Žiloa i Džastin Ndžinmah iz Verdera iz Bremena. Prema glasinama iz Portugala, Sporting je spreman da za Joanidisa ponudi 20.000.000 evra plus bonuse, dok bi alternative bile finansijski povoljnije opcije.


Osim potencijalnog odlaska Saldanje, Partizan je u potrazi za ofanzivcem, a portugalski mediji navode da su pored Joanidisa, na radaru i Kevin Rodrigez iz Union Sen Žiloa i Džastin Ndžinmah iz Verdera iz Bremena. Očekuje se da će crno-beli uložiti napore kako bi pojačali svoj napad.

Revanš utakmica između Partizana i Genta biće prilika da se vidi kako će se ova situacija razvijati, a navijači Partizana s nestrpljenjem očekuju ishod ove važne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading