AUUUU, DAL JE REALNO? Evo kolika je KVOTA na pobedu Zvezde protiv Bodea!

Autor:

Sport

21.08.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukmejkeri rekli svoje.

AUUUU, DAL JE REALNO? Evo kolika je KVOTA na pobedu Zvezde protiv Bodea!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona od Bode Glimta rezultatom 1:2, pa će za sedam dana izabranici Vladana Milojevića morati da jure pobedu pred veruje se rasprodatom Marakanom.

Nisu bili crveno-beli u Norveškoj na prepoznatljivom nivou, bleda igra i redak broj prilika, učinile su da Aspmira stadion napuste sa golom zaostatka, teć će u revanšu biti prinuđeni da, uz gol viška koju jure, pokažu daleko lepše lice, ukoliko žele da se nadaju nečem u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Zato su bukmejkeri dali nikad veću kvotu na Crvenu zvezdu kada igra kao domaćin u Ligi šampiona, a onda iznosi 2.40. Kladioci će sigurno moći dobro da zarade u slučaju trijumfa Milojevićevog tima, mada i oni koji budu stavili novac na Norvežane, neće loše proći.

Foto: FK Crvena zvezda

Sjovold i Olajinka u duelu

Preciznijie, kvote na trijumf Bode Glimta kreću se od 2.60 do 2.90, budući da je prvak ove skandinavske države prikazao daleko kvalitetniju partiju pred svojim navijačima.

Podsetimo, pogodak koji je dao nadu najboljem timu Superlige Srbije postigao je Ognjen Mimović, posle centaršuta Inbom Hvanga, što je bio "prvenac" na evropskoj sceni za Zvezdinog defanzivca.

- Jel kod nas stvarno bitno ko je kriv? Niko nije bio kriv, sem mene. Da li je neko primio loše, ako je neko kriv treba da ga besimo na Terazije? Ja sam najodgovorniji, taktiku ja pravim i imam puno poverenje u igrače koje biram. Teško je bilo, nije lako igrati protiv ovakvog protivnika - rekao je Milojević na konferenciji posle poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading